SRĐAN ĐOKOVIĆ PONOVO DOMINIRA: Novakov otac peva na balkonu - ORI se Njujork! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.09.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slična situacija kao i na Australijan openu.

SRĐAN ĐOKOVIĆ PONOVO DOMINIRA: Novakov otac peva na balkonu - ORI se Njujork! (VIDEO)

Foto: Starsport

Srđan Đoković, otac slavnog tenisera Novaka Đokovića, često je istaknut u javnosti zbog svojih tradicionalnih vrednosti i ljubavi prema svojoj zemlji. Njegove izjave i postupci nisu prošli neprimećeno, a često se nalazio i na meti kritika i napada.

Nedavno se ponovno digla prašina kada je snimljen video klip u Australiji gde je Srđan Đoković bio na balkonu i pevao pesmu "Kosi tata kosim ja", dok je njegov sin Novak igrao tenis.

Ovaj trenutak se dogodio nakon što je Novak prethodno bio zatvoren u Australiji zbog odbijanja da se vakciniše protiv COVID-a, što je izazvalo kontroverze širom sveta. Srđan Đoković je, s pevanjem ove pesme, iskazao svoju podršku sinu i izrazio nezadovoljstvo prema australijskim vlastima.

Sada se slična situacija ponovila, a Srđan je zapeovao sa balkona u Njujorku. Ovog puta, pesma koju je izabrao bila je "Gledam kapu Đeda Svoga". Snimak je brzo postao viralan, a Noletov otac je ponovo dospeo u žižu javnosti, a nema sumnje da će i ovaj njegov postupak izazvati lavine komentara na društvenim mrežama, što njega, očigledno, ne dotiče previše.

Podsetimo, Novak Đoković je noćas izborio mesto u osmini finala US Opena, nakon što je savladao Lasla Đerea sa 3:2, a u sledećoj fazi ga čeka okršaj sa Bornom Gojom, teniserom iz Hrvatske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading