ĐERE UTUČEN ZBOG PROPUŠTENE PRILIKE! Laslo OBJASNIO šta je PRESUDILO protiv Novaka!

Autor:

Sport

02.09.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak iz Sente ostao bez novog rekorda karijere.

ĐERE UTUČEN ZBOG PROPUŠTENE PRILIKE! Laslo OBJASNIO šta je PRESUDILO protiv Novaka!

Foto: www.profimedia.rs

Imao je sve preduslove Laslo Đere da stigne do najboljeg rezultata u karijeri na US Openu i plasmana u 4. kolo.

Vođstvo od 2:0 protiv najboljeg na svetu Novaka Đokovića nije bilo dovoljno Senćaninu, koji je naredna tri seta glatko izgubio i morao da čestita velikom prijatelju.

- Znao sam da mogu da igram dobro, sigurno će mi nešto značiti za budućnost ovaj meč. Sad, da li će biti neka prekretnica, ne znam. Generalno sam igrao dobro u poslednje vreme. Čak i u trećem i četvrtom setu nisam loše igrao, malo mi je pala energija. Teško je sada, dao sam sve od sebe. Pokazao je Novak da je najveći svih vremena, ne znam šta bih više rekao - ocenio je Đere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Prokomentarisao je pritisak u trećem setu, da li se pojavio kada je imao sve u svojim rukama:

- Nisam stavljao na sebe neki pritisak, minimalno sam u mislima lutao, ali sad kad vratim film imam osećaj da sam krenuo agresivnije da igram u trećem i četvrtom setu, a to njemu izgleda više odgovara. Novak je malo promenio taktiku, tek na kraju petog seta sam malo smanjio brzinu loptice i to kao da je dalo više rezultata od napornog udaranja. Pošto sam možda malo fizički pao, u trećem i četvrtom setu sam pokušao ranije da završim poene, a to je jako teško - rekao je Laslo i dodao:

- Nekako smo obojica onako pažljivo ušli u meč, što je meni više odgovaralo. Generalno, dinamika u trećem i četvrtom setu je bila potpuno drugačija, Ja sam udarao, on je koristio brzinu mojih loptica i nekako smo ušli u tempo gde je on najjači. Trebalo je samo malo mirnije, za nijansu pasivnije da igram - istakao je Đere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading