ŠOK U NJUJORKU: Obezbeđenje OTERALO Novaka sa terena!

Autor:

Sport

27.08.2023

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković nije mogao da veruje šta se dešava.

ŠOK U NJUJORKU: Obezbeđenje OTERALO Novaka sa terena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nalazi se trenutno u Njujorku, gde će, posle godinu dana pauze, ponovo zaigrati na US Openu.

Nole je dan pred početak poslednjeg grend slem turnira u sezoni trenirao sa Karenom Hačanovim, a na kraju treninga je došlo do jedne zanimljive situacije.

Naime, srpski as se po završetku treninga upustio ka navijačima koji su želeli da od njega dobiju autogram, ali mu se isprečilo obezbeđenje, koje ga je iste sekunde oteralo sa terena.

U tom trenutku, nikome od prisutnih nije bilo jasno šta se događa, ali je ubrzo stiglo objašnjenje. Direktorka turnira je poslala obezbeđenje da momentalno odvedu Novaka u svlačionicu, pošto je Đoković morao da ode na neki zakazani događaj i nije bilo vremena za druženje sa fanovima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Prema tome, njegovi navijači će morati da sačekaju neku drugu priliku za Noletov autogram, a prvu narednu imaće u noći između ponedeljka i utorka, kada će Srbin igrati meč prvog kola US Opena sa Francuzem Aleksandrom Milerom.

Podsetimo, ovogodišnji US Open trajaće od 28. avgusta do 10. septembra.

Nagradni fond ove sezone na US Openu iznosi 65 miliona dolara. Pobednici u singlu u muškoj i ženskoj konkurenciji dobiće po tri miliona dolara, a poraženima u finalu će pripasti po 1,5 miliona dolara.

Titulu u muškoj konkurenciji brani Španac Karlos Alkaraz, koji je prošle godine u finalu turnira u Njujorku pobedio Kaspera Ruda. Trofej na US Openu u ženskoj konkurenciji braniće najbolja teniserka sveta Poljakinja Iga Švjontek, koja je prošle godine u finalu savladala Ons Žaber iz Tunisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading