OBRADOVIĆU STIGLO POJAČANJE! Amerikanac SLETEO u Beograd! Grobari u TRANSU!

Autor:

Sport

27.08.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi košarkaš crno-beli Pi Džej Dozijer stavio se na raspolaganje regionalnom šampionu.

OBRADOVIĆU STIGLO POJAČANJE! Amerikanac SLETEO u Beograd! Grobari u TRANSU!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Partizan je tokom dana predstavio Frenka Kaminskog kao novo pojačanje, a nekoliko sati kasnije na aerodrom "Nikola Tesla" sleteo je i Pi Džej Dozijer.

Nekadašnji NBA as je u pratnji Zeka Ledeja i kapitena crno-belih Kevina Pantera stigao u glavni grad Srbije, a potom pozirao sa šalom kluba iz Humske.

Američki košarkaš je bogat internacionalnim iskustvom, treba reći da je pre nekoliko sezona imao priliku da igra u najjačoj ligi na svetu, zajedno sa srpskim centrom Nikolom Jokićem u Denver Nagetsima.

Proteklu sezonu proveo je u Sakramentu, odakle je i stigao u Partizan. Međutim, nije ostao među "kraljevima", obzirom da u međuvremenu nije dobio nijednu ponudu od timova iz NBA, pa je rešio da se oproba u Evropi.

 

 

Izbor je pao na crno-bele, sa kojima je potpisao ugovor, ipak, još uvek se ne zna na koliko godina je parafirao vernost šampionu AdmiralBet ABA lige.

Pi Džej Dozijer je tokom dosadašnje karijere branio boje Boston Seltiksa i Oklahome Tander, a prosečno je beležio 5,7 poena ua 16,3 minuta provedenih na parketu.

Izabranici Željka Obradovića će prvi deo priprema obaviti na Kopaoniku, a nema sumnje da je njegovim dolaskom najtrofejniji evropski stručnjak dobio vredno pojačanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading