BOMBA KAKVA SE NE PAMTI: Partizan dovodi najboljeg ikada u Evroligi?

Autor:

Sport

25.08.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dobijaju veliko pojačanje.

BOMBA KAKVA SE NE PAMTI: Partizan dovodi najboljeg ikada u Evroligi?

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Košarkaški klub Partizan bi iznenada mogao da dobije jedno od najvećih pojačanja u novijoj istoriji.

Naime, iz Turske su stigle vesti da Nik Kalates više nema šta da traži u Fenerbahčeu i da klub pokušava da ga se otarasi.

- Preneli smo Niku Kalatesu i njegovom menadžeru da ne računamo na njega u sezoni pred nama - rekao je generalni direktor istanbulske ekipe Derija Janijer, a preneo je "Jurohups".

Ipak, nije sve tako jednostavno.

- Pošto je u pitanju igrač sa važećim ugovorom, počeo je da trenira sa ekipom. U narednom periodu ćemo pokušati da rešimo tu situaciju - dodao je Janijer.

Republika

Foto: Starsport

Nik Kalates

Kompletnu priču sigurno prati Partizan, koji se prethodnih nedelja dovodio u vezu sa grčkim plejmejkerom.

Inače, Kalates je najbolji asistent u istoriji Evrolige, pošto je saigrače uspešno za koš proigrao 1.902 puta. Njemu u leđa gleda Serhio Rodrigez sa 1.738 asistencija, a treći je legendarni Vasilis Spanulis koji je ostvario 1.607 dodavanja koja su rezultirala poenima.

Podsetimo, tokom letnjeg prelaznog roka je mladi Izraelac Jam Madar Partizanov dres zamenio Fenerbahčeovim, pa ukoliko iskusni Grk stigne u Humsku, to bi bila rokada organizatora igre.

Nema sumnje da bi Kalates i te kako značio mašineriji Željka Obradovića, koja je prošle sezone stala na korak od fajnal-fora Evrolige. Tada su crno-beli u četvrtfinalnoj seriji napravili dva brejka protiv Reala u Madridu, ali ih nisu iskoristili i dozvolili su "kraljevskom klubu" da preokrene i plasira se na završni turnir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
ISTINITO

25.08.2023 20:05

Eh da smo tada IMALI KALATESA prosetali bismo se EVRO LIGOM

ARMIJA CRNO BELA

25.08.2023 20:05

NIKAD NIJE KASNO. OSVAJAMI OVE GODINE !

NAJBOLJI NAVIJACI SVETA

25.08.2023 20:25

NIK CEKAMO TE !

Delije sever

26.08.2023 13:40

To bi bilo previse lepo,tako da sumnjam!?To bi bilo najvece pojacanje za zvezdu,tukli bi ih glat.Nazalost sanse su ravne nuli.Plasim se da ako on nedodje ,partizan je jaci.