GROM IZ VEDRA NEBA! Marina Maljković podnela OSTAVKU!

Autor:

Sport

25.08.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije moglo.

GROM IZ VEDRA NEBA! Marina Maljković podnela OSTAVKU!

Foto: KSS

Marina Maljković

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković podnela je ostavku na mesto trenera ŽKK Fenerbahče, saopštio je klub iz Istanbula.

Klub iz je potvrdio da Marina Maljković više nije trener, napominjući da je ugovor raskinut na zahtev selektorke Srbije, ali nisu saopšteni razlozi takve odluke.

Republika

Foto: fiba.com

 

- S obzirom na to da Marina Maljković ima ugovor sa našim klubom za sezonu 2023/24, sa njom je urađeno novo strukturiranje i planiranje našeg tima. Međutim, Marina Maljković je 21. avgust obavestil klub da želi da podnese ostavku na funkciju bez ikakvog opravdanog razloga. U skladu sa ovom odlukom, njen ugovor je raskinut. Zahvaljujemo se Marini na uloženom trudu u sezoni 2022/23, koja je završena trofejima u Evroligi i domaćem šampionatu i želimo joj uspeh u daljoj karijeri - stoji u saopštenju turskog kluba.

Definitivno su u Istanbulu ostali zatečeni ovom odlukom srpske selektorke, jer Marina Maljković imala iza sebe uspešnu prethodnu sezonu u Feneru, sa kojim je osvojila pehar Evrolige, kao i nacionalni šampionat.

Podsetimo, Marina je sa reprezentacijom Srbije osvojila peto mesto na ovogodišnjem Evrobasketu, pošto je eliminisana od Belgije u četvrtfinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading