POTRES U NBA LIGI: Janis Adetokumbo NAPUŠTA Milvoki!?

Autor:

Sport

25.08.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi izazvalo tektonske poremećaje..

POTRES U NBA LIGI: Janis Adetokumbo NAPUŠTA Milvoki!?

Foto: Tanjug/AP

Janis Adetokumbo

Janis Adetokumbo razmišlja o napuštanju Milvoki Baksa. Dvostruki MVP NBA lige nije zadovoljan u kom smeru se razvija klub, smatra da ambicije nisu šampionske, a ukoliko se to nastavi, on ne želi da nastupa više za tim iz Vinskonsina.

 

 

Grčki košarkaš je dao jedu interesantnu izjavu za medije u Americi.

- Ne bih bio najbolja verzija sebe ukoliko nisam siguran da svi razmišljamo isto. Svi moramo da želimo da osvojimo šampionat, da žrtvujemo vreme od svoje porodice, kao što i ja činim. Ako ne osetim to, neću potpisati produžetak ugovora - rekao je Adetokumbo.

Janis nije u sastavu reprezentacije Grčke koja se takmiči na Mundobasketu jer nije na vreme uspeo da se oporavi od povrede kolena.

Adetokumbo je član Milvoki Baksa od 2013. godine. Za to vreme je dva puta bio MVP NBA lige(2019., 2020.), a osvojio je i šampionski prsten 2021. godine.

Sedam puta je bio ol star, a proglašen je i za najboljeg defanzivca 2020. godine.

Svakako jedan od najboljih košarkaša današnjice, a sve ekipe na svetu prate razvoj situacije između njega i Milvokija u nadi da će ga dovesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading