REPUBLIKA EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Evo zašto je Novak spomenuo autobus 39! NE VERUJEM ŠTA JE LUDAK ZAPAMTIO

Autor:

Sport

12.04.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To dovoljno govori koliko je prizeman, da je ostao čovek iz naroda uprkos svim uspesima. Pamti Đoković kako je išao autubusom, kaže Bogdan Obradović.

REPUBLIKA EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Evo zašto je Novak spomenuo autobus 39! NE VERUJEM ŠTA JE LUDAK ZAPAMTIO

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Bolje da sam dva sata proveo u tridesetdevetki (autobuska linija 39 u Beogradu), nego što sam ovde bio", rekao je Novak Đoković posle pobede nad Lorencom Musetijem sa 7:5, 6:3i plasmana u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu.

 

 

Nole za koji sat opet izlazi na teren protiv Aleksa De Minora, a dok ga opet ne vidimo na terenu Republika je "kopala" po prošlosti najboljeg tenisera sveta i ekskluzivno otkrila zašto Novak vuče traume sa autobusom 39.

- Ne verujem šta je ludak zapamtio. Ludak u pozitivnom smislu naravno. To dovoljno govori koliko je Novak prizeman, da je ostao čovek iz naroda uprkos svim uspesima. Pamti čovek kako je išao autubusom. Suze su mi krenule od smeha kada sam čuo šta je rekao. Svi pamtimo taj period u Beogradu, to neko vreme krajem devedesetih godina 20. veka kada je u autobusima bilo ko živ a ko mrtav. Kada su više vozili privatnici nego GSP Beograd, kada čekaš autobus, on dođe ali je pitanje da li ćeš ući - počeo je priču za naš portal Bogdan Obradović, koji je sa Đokovićem trenirao u to vreme na teniskim terenima TK Partizan podno stadion u Humskoj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Bogdan Obradović na terenima TK Partizan

Nekadašnjiem selektoru Dejvis kup reprezentacije Srbije na prvu loptu nije bilo jasno zašto je Novak spomenu baš liniju 39, ali je pokušao da nam odgonetne mogući razlog.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

- Svi znamo da je Novak živeo na Banjici i da je trenirao na Partizanu. Znam da ga je na treninge povremeno dovozio otac Srđan, ali sećam se da stizao sam autobusom. Logično bi danas bilo da se između ta dva dela grada ide autobusima 47 i 48, možda i sa 59 i 78 pa da se dođe sa druge strane. Autobus 39 ide danas od Kumodraža, preko Autokomande, do Slavije. Danas to Noletu ne bi bilo usput. Ali ko će ga znati, možda je trasa promenjena. A možda je Novak kao klinac lutao sa drugarima, možda je neko od njih živeo u Kumodražu, pa su išli busem 39. Nije slučajno spomenuo, to je sigurno. Možete misliti koja je to trauma bila za klinca kad njemu ona danas padne na pamet za pređenje sa vrućinom na teniskom terenu dok je broj jedan - dodao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading