GUROVIĆ MENJA PLOČU: ''Igrači Partizana imaju pravo da se ljute!''

Autor:

Sport

12.04.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaš kontradiktoran!

GUROVIĆ MENJA PLOČU: ''Igrači Partizana imaju pravo da se ljute!''

Foto: ST/Nikola Mutić

Milan Gurović

Košarkaši Crvene zvezde izgubili sinoć od Anadolu Efesa ubedljivim rezultatom 100:55 u poslednjem regularnom kolu Evrolige. Nakon ovog poraza tima sa Malog Kalemegdana ugašene su nade Partizana za plasman u plej-in. Legendarni Milan Gurović je za MaxBet sport prokomentarisao sinoćni meć crveno-belih u Istanbulu.

– Nisam gledao utakmicu, imao sam treninge. Video sam posle rezultat. Neprijatno je, poražavajuće pomalo. Izgubiti 45 razlike… Jeste to Efes, znamo kakva su ekipa. Ja sam, da budem iskren, verovao da možemo da ih iznenadimo. Ono, kad igraš opušteno. Kad je tako, obično igraš dobro. Nije bilo prijatno na kraju - rekao je bivši reprezentativac Jugoslavije.

Oko ovog poraza Zvezde digla se velika prašina crno-bele javnosti. Paljbu su osuli kapiten Partizana, Kevin Panter, potom i bivši igrači poput Matijasa Lesora i Dalasa Mura, kao i trenera Olimpije Mlana, Etore Mesina. Gurović je poručio da imaju pravo da se ljute.

– To je njihovo mišljenje. Imaju pravo na to. Imaju i pravo da se ljute kao svako ko izgubi. Ne bih previše to komentarisao - jasan je Gurović.

Ova izjava Milana Gurovića nailazi na kontradiktornost. Naime, pre utakmice Zvezde i Efesa, slavni košarkaš je naveo da nema potrebe da bilo ko igra za nekoga drugog (aludirajući na večite rivale).

- Preko glave su mi više ta kalkulisanja koja nemaju veze sa životom, da ovaj radi za onog, protiv njega ili da rade jedni za druge. Ma, ko, bre, radi za koga! Jednostavno je, moraš da igraš svaku utakmicu maksimalno, ti si profesionalac i ideš da pobediš. Zvezda treba da pokuša da se na lep način, trijumfalno, oprosti od Evrolige. Niko na ovom nivou neće kalkulisati i igrati za bilo koga i bilo čiji interes, osim za svoj - govorio je tada Gurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading