LESOR UPUTIO PROZIVKE NA RAČUN ZVEZDE: Bivši igrač Partizana brutalan!

Autor:

Sport

12.04.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bela javnost nezadovoljna.

LESOR UPUTIO PROZIVKE NA RAČUN ZVEZDE: Bivši igrač Partizana brutalan!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Anadolu Efesa ubedljivim rezultatom 100:55 u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige. Ovaj poraz crveno-belih značio je i gašenje svake nade Partizana da može da ode u plej-in. Ovaj rasplet situacije razbesneo je čitavu grobarsku javnost, među kojima je i Matijas Lesor.

Pored kapitena Partizana, Kevina Pantera koji je na drušvenoj mreži X napisao ''veoma očigledno'' Lesor se na istom mesto oglasio i imao šta da porući. Matijas je odgovorio na Panterov post i tako izrazio veliko nezadovoljstvo i uputio prozivke na račun Zvezde.

- (Klimanje glavom) S*anje je ludo, varanje vas nikad neće poslužiti. Karma je ku**a - porućio je Lesor.

Izabranici Željka Obradovića većeras od 20.30 igraju poslednji susret ovogodišnjeg izdanja Evrolige protiv Valensije u Beogradskoj areni. Ovo će ujedno biti i poslednja utakmica pred svojim navijačima u najelitnijem kontinetnalnom takmičenju za ovu godinu, a sigurno će Grobari biti ponovo na visni zadatka kao i tokom čitave sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading