BIZARNO PRIZNANJE TORI SPELING: 18 godina nisam išla sama u WC, prvo mi je društvo pravio muž, a sada sin stoji pored mene!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

12.04.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tori Speling je priznala da 18 godina nije išla sama u toalet i da uvek neko stoji pored nje dok vrši nuždu.

BIZARNO PRIZNANJE TORI SPELING: 18 godina nisam išla sama u WC, prvo mi je društvo pravio muž, a sada sin stoji pored mene!

Foto: Instagram/torispelling

Glumica Tori Speling (50) kojoj je vrhunac karijere bilo pojavljivanje u seriji "Beverli Hils" kaže da je godinama njen suprug Din Mekdermot stajao pored nje dok je ona vršila nuždu u WC-u.

A nakon što su se njih dvoje rastavili, tradiciju "posmatrača" su preuzela njihova deca.

- Nisam piškila ili kakila sama već 18 godina. Prvo je tu bio Din, a sada deca. Sin Bo i dalje stoji, gleda i priča sa mnom dok ja vršim nuždu. Jednostavno, boljem funkcionišem u toaletu kad imam društvo - objasnila je Tori.

Glumica koja je prošlog meseca podnela zahteva za razvod braka, objašnjava kako su Din i ona podelili porodične obaveze.

- Iskreno, mnogo vremena sam posvetila deci i fokusirala sam se na njih, jer nisu bili spremni da vide oca. Ja sam jednom videla Dina dok je bio na rehabilitaciji. Bili smo i na terapiji i to je bilo veoma bolno iskustvo - navodi Tori i dodaje:

- Mnogo stvari se dogodilo, i nisam imala utisak da je Din dobro. Deluje mi da je i dalje mnogo besa i agresije u njemu, zato se više nismo viđali. I znam da i njemu to mnogo smeta. On oseća kao da smo ga mi napustili dok je prolazio kroz proces lečenja. Međutim, morala sam da uradim ono što je najbolje za decu - kaže Spelingova.

- Ali, sada je situacija mnogo bolja. Deca ponovo viđaju Dina i srećna su zbog progresa koji je napravio i ponosni su na njega. Trenutno sve funkcioniše savršeno, nadam se da će tako biti i u budućnosti - zaključila je Tori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading