TEA OZBILJNO UDARAJU PO DŽEPU? Evroliga može da mu UZME ČAK 400 HILJADA?!

Autor:

Sport

12.04.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se odluka nadležnih organa.

TEA OZBILJNO UDARAJU PO DŽEPU? Evroliga može da mu UZME ČAK 400 HILJADA?!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Istanbulu u poslednjem kolu Evrolige od Anadolu Efesa rezultatom 100-55. Polovina grobara se nadalo da Zvezda može do iznenađenja u Istanbulu, delije nisu znale šta da misle, ali od onog momenta kad je počeo meč, videlo se da nemaju čemu da se nadaju oni koji su priželjkivali pobedu gostiju.

Nakon očajnog prvog poluvremena crveno-belih malo ko se nadao pobedi, ali se očekivao otpor. Ipak, usledila je još užasnija treća četvrtina i ceo odraz Zvezdine nemoći večeras u potezu Miloša Teodosića. Na samom kraju ovog perioda, razlika je iznosila oko 30 poena, kada je plejmejker sa Malog Kalemegdana poludeo.

Naime, Buboa je praktično rešio da se "sprda" sa odbranom gostiju, te je nabacio loptu saigraču na zakucavanje u stilu NBA Ol-stara. To se uopšte nije svidelo Teu koji je potpuno izgubio razum u tim trenucima. Dobio je isključenje zbog žestokih prigovora sudiji, pa ga je potom pratio po celom terenu, pokušali su svi bezuspešno da ga smire, a on je na kraju nekako odustao i izašao sa parketa.

 

 

Ovakav postupak može da rezultira u ozbiljnim posledicama za srpskog plejmejkera. Sećamo se svi da je u 25. rundi, na meču sa Baskonijom, Vejn Boldvin imao sličan ispad prema sudiji. Igrač Makabija se tada po završetku utakmice uneo u lice arbitru, i da nije bilo Bonzija Kolsona, veoma je moguće da bi došlo do fizičkog nasrtanja.

Moramo priznati da postupak Miloša Teodosića neizmetno podseća na Boldvinovo delu, za koje je Amerikanac inače kažnjen sa 3500 evra, što je nekih 400.000 dinara. 

 

 

Sudeći prema posledicama za igrača Makabija, nije isključeno da Teo dobije sličan tretman i tako ostane kratak za veoma približnu sumu. Ipak, za sada je sve na proceni zvaničnika, koji će doneti odluku kada tome dođe vreme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading