LOŠA PARTIJA PROTIV EFESA OSTAJE UBELEŽENA U ISTORIJI! Ipak, JEDAN TIM je imao GORI meč od Zvezde!

Autor:

Sport

12.04.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz koji će se pamtiti.

LOŠA PARTIJA PROTIV EFESA OSTAJE UBELEŽENA U ISTORIJI! Ipak, JEDAN TIM je imao GORI meč od Zvezde!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su doživeli težak poraz u Istanbulu, gde su se suočili sa ekipom Anadolu Efesa.

Rezultat od 100:55 označio je najubedljiviji poraz u istoriji Crvene zvezde u okviru Evrolige. Ova utakmica je takođe obeležena kao drugi najubedljiviji poraz u istoriji takmičenja, sa samo jednim porazom koji je bio ubedljiviji - 112:49, kada je Budućnost izgubila od Montepaski Sijene 2003. godine.

Republika

Foto: Starsport

Branko Lazić


Ne samo da je ovo najubedljiviji poraz Crvene zvezde u Evroligi, već je ova utakmica takođe obeležena kao najveća porazna razlika ove sezone. Niko drugi nije doživeo veći poraz od Crvene zvezde, što dodatno naglašava težinu ovog poraza.

Utakmica između Crvene zvezde i Anadolu Efesa bila je izuzetno teška za crveno-bele. Protivnik je dominirao tokom cele utakmice, čime je stvoren pritisak koji je teško podnela ekipa iz Beograda. Ovaj poraz će sigurno ostaviti traga na ekipi, ali će istovremeno biti podsticaj za analizu i unapređenje igre u narednim utakmicama.

Nakon ovog poraza, javnost je izrazila različite reakcije. Mnogi su iznenađeni ovakvim ishodom, dok su drugi istakli potrebu za dubinskom analizom uzroka poraza. S obzirom na istorijsku težinu ovog poraza, očekuje se da će tim, stručni štab i uprava kluba preduzeti odgovarajuće korake kako bi se ova situacija prevazišla i kako bi se tim vratilo na pobednički put.

Ovaj poraz će svakako biti tema razgovora u narednom periodu, a ostaje da se vidi kako će se ekipa Crvene zvezde oporaviti od ovog izazova i kako će se pripremiti za naredne izazove u Evroligi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading