SRBIN NA IZLAZNIM VRATIMA SEVILJE: Dmitrović obavio razgovore sa čelnicima kluba!

Autor:

Sport

12.04.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Andaluzije radi na dovođenju zvezdinog Izraelca.

SRBIN NA IZLAZNIM VRATIMA SEVILJE: Dmitrović obavio razgovore sa čelnicima kluba!

Foto: Starsport

Marko Dmitrović

Golman Sevilje, Marko Dmitrović nalazi se na izlaznim vratima kluba i po svemu sudeći promeniće sredinu ovog leta. Srpski čuvar mreže je obavio razgovor sa sportkim direktorom tima iz Andaluzije Viktorom Ortom. Naime, dve strane bi u narednom periodu trebalo da dogovore sporazumni raskid ugovora, pošto aktuelni traje do 2025. godine.

Tako će Dmitrović na leto biti slobodan u izbori nove sredine. Đak Zvezdine škole je član Sevilje od 2021. godine kada je došao iz Eibara, a za to vreme skaupio je 53 nastupa, poslednji put je između stativa bio 21. januara. Osim ekipe iz Andaluzije, branio je još i za Ujpešt, Čalton i Alcoron. 

Sevilja planira ozbiljnu rekonstrukciju na leto, a kao glavni favorit za novog golmana je Omri Glazer, čuvar mreže Crvene zvezde. Izraelski golman je privukao pažnju španskih medija sjajnim partijama na golu tima iz Ljutice Bogdana. On je od početka drugog dela šampionata u odličnoj formi i u mnogim situacijama je svoji bravuarama sačuvao mrežu crveno-belih netaknutom.

Foto: Starsport

 

Španski mediji su preneli da će Sevilja imati određenih finansijskih problema na leto, pošto je gotovo izvesno da neće igrati evropske takmičenja, pošto se nalazi na tek 14. mestu u La Ligi. Sigurno je da će biti potrebna ozbiljna rekonstrukcija tima, kako bi naredne sezone ponovo bili konkuretni u domaćim okvirima i izbore ponovo Evropu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading