ŠOK NA MARAKANI! Crvena zvezda OSTAJE BEZ Glazera! Izraelac TERA SRBINA iz Španije!

Autor:

Sport

11.04.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo šansa za Borjana?

ŠOK NA MARAKANI! Crvena zvezda OSTAJE BEZ Glazera! Izraelac TERA SRBINA iz Španije!

Foto: FK Crvena zvezda

Omri Glazer

Španski gigant, Sevilja, planira veliku rekonstrukciju tima za narednu sezonu, a jedno od potencijalnih pojačanja mogao bi da bude golman Crvene zvezde, Omri Glazer. Izraelski golman je privukao pažnju španskih medija sjajnim partijama u dresu Crvene zvezde, te bi njegov potencijalni transfer mogao da obezbedi značajno obeštećenje za beogradske crveno-bele.

Kako prenose španski mediji, Sevilja će se suočiti sa izazovima u pogledu finansija usled nedostatka učešća u evropskim takmičenjima. Klub planira da smanji budžet za transfere, te će se fokusirati na uključivanje mladih igrača iz B tima u glavni tim.

Foto: FK Crvena zvezda

Omri Glazer

Podsećamo da je Marko Dmitrović trenutno član Sevilje. Iako praktično nema minutažu, dodatak još jednog golmana bi ga skoro sigurno prirmorao da traži novu destinaciju za nastavak karijere. 

Pored Omrija Glazera, mediji spominju i Filipa Milojevića, mladog reprezentativca Austrije srpskog porekla, koji trenutno nastupa za B tim Bajern Leverkuzena. Očekuje se da će Sevilja biti aktivna na tržištu, ali uz ograničen budžet, što će zahtevati pažljivo planiranje transfer politike.

Omri Glazer ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2026. godine, a njegova trenutna tržišna vrednost prema Transfermarktu iznosi 2,8 miliona evra. Ukoliko dođe do transfera u Sevilju, očekuje se da bi Crvena zvezda mogla da ostvari značajno finansijsko obeštećenje.


Kao zaključak, Sevilja je pokazala interesovanje za Omrija Glazera, ali će finansijska situacija kluba diktirati tok daljih transfer aktivnosti. Sa velikim izazovima pred sobom, Sevilja će morati pažljivo da planira svoje poteze kako bi osigurala uspešnu rekonstrukciju tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading