NEMA KRAJA LOŠIM VESTIMA ZA SABALENKU! Posle smrti bivšeg dečka, sada je SAZNALA i ovo!

Autor:

Sport

25.03.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beloruskinja eliminisana u drugom kolu Mastersa u Majamiju.

NEMA KRAJA LOŠIM VESTIMA ZA SABALENKU! Posle smrti bivšeg dečka, sada je SAZNALA i ovo!

Foto: www.profimedia.rs

Vodeća teniserka sveta Iga Švjontek iz Poljske pokazala je svoju izdržljivost i borbeni duh u dramatičnoj pobedi nad 19-godišnjom Čehinjom Lindom Noskovom na Masters turniru u Majamiju.

Posle 162 minuta borbe, Poljakinja je uspela da savlada preokretom svoju protivnicu rezultatom 2:1 (po setovima 6:7, 6:4, 6:4) i izbori plasman u osminu finala.

Susret je bio ispunjen uzbuđenjima i preokretima, prikazujući nam sva lica Ige Švjontek. U prvom setu, prva igračica WTA liste je imala brejk prednosti, ali je propustila set loptu u tajbrejku koji je završen 9:7 u korist njene protivnice iz Češke. 

Ipak, naredna dva seta su otišla na stranu Švjontekove, koja je uspela da se izvuče čak i kada je Noskova imala tri set lopte na njenom servisu.

Nakon prolaska u osminu finala, Iga Švjontek će za ulazak u četvrtinale igrati protiv Ruskinje Ekaterine Aleksandrove, koja je prethodno eliminisala sunarodnicu Anastasiju Pavljučenkovu (6:4, 3:6, 6:3).

Očekuje se da će i ovaj susret biti izuzetno uzbudljiv, a navijači će sa nestrpljenjem iščekivati novu priliku da vide majstoriju prve teniserke sveta.

Ovakav epilog nije išao na ruku drugoj teniserki WTA liste Arini Sabalenkoj, koja je prethodne sedmice imala niz loših dešavanja u karijeri i na ličnom planu.

Podsetimo, Beloruskinji je najpre preminuo bivši dečko i nekadašnji hokejaš Konstantin Kolcov, izvršivši samoubistvo, dok je na Floridi Sabalenka ispala u drugom kolu od najbolje prijateljice Paule Badosove iz Španije.

Na taj način izgubila je šansu da se približi Švjontekovoj na prvom mestu, koja pobedama grabi ka novom peharu u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading