ZAVRŠENA TRAGIČNA NEDELJA ZA SABALENKU! Arina ISPALA pa BESNELA po terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.03.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beloruskinja eliminisana u trećem kolu Mastersa u Majamiju.

ZAVRŠENA TRAGIČNA NEDELJA ZA SABALENKU! Arina ISPALA pa BESNELA po terenu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Anhelina Kalinjina iz Ukrajine, trenutno 35. igračica na WTA listi, savladala je Arinu Sabalenku rezultatom 2:1 (6:4, 1:6, 6:1) i plasirala se u četvrtu rundu takmičenja.

Ukrajinka je posle dvočasovne borbe dobila prvi set, drugi je izgubila ubedljivo, ali se na isti način revanširala u trećem periodu, kada je dominantno trijumfovala takođe sa 6:1.

Za Sabalenku ovo je bio kraj traumatične nedelje u Majamiju koji je igrala uprkos smrti, navodno je samoubistvo u pitanju, njenog bivšeg dečka Konstantina Kolstova.

Meč protiv Ukrajinke, kao i prethodne, igrala je u komplet crnoj opremi.

Greške, propuštene prilike dovele su je do frustracije pa je u nekoliko navrata u besu i nemoći lupala reket o teren. Na kraju ga je i polomila, to se desilo nakon poslednjeg poena Ukrajinke, a potom je pognute glave napustila je teren bez pozdrava sa suparnicom.

Samo ona zna kroz šta sve je morala da prođe proteklih dana.
rethodno, Sabalenka je savladala Badosu.

Njena suparnica Kalinjina je bila prezadovoljna trijumfom protiv aktuelne šampionke Australijan Opena, dvostruke Grend Slem šampionke i druge na svetu.

- Bilo je vrlo teško psihički izdržati, ali sam uspela da prevaziđem neke teške situacije tokom meča... Tako da sam baš ponosna na sebe danas - rekla je Ukrajinka.

Ona će u narednoj rundi igrati protiv Kazahstanke Julije Putinceve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading