"ZAŠTO VLADIMIR KECMANOVIĆ NIJE SLUŽIO VOJSKU, A IMAO JE ČITAV ARSENAL ORUŽJA?" Advokatica porodice ubijene Adriane deset meseci traži odgovor!

Autor:

Hronika

25.03.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija je odložila sudjenje i nove termine zakazala za 17. maj i 20. jun.

"ZAŠTO VLADIMIR KECMANOVIĆ NIJE SLUŽIO VOJSKU, A IMAO JE ČITAV ARSENAL ORUŽJA?" Advokatica porodice ubijene Adriane deset meseci traži odgovor!

Foto: Facebook

Sudjenje roditeljima dečaka ubice Koste Kecmanovića i njemu u parnici porodice njegove žrtve Adriane Dukić danas je odloženk pošto se optuženi nisu pojavili na sudu.


Sudija je konstatovala da Miljana i Vladimir nisu došli u Palatu pravde iako su uredno pozvani, a na to je njihov branilac Marina Ivelja kazala da je sud prethodno pismenim putem zamolila da se ročište odloži iz procesnih raloga i obavestila upravu zatvora da ne dovode Vladimira koji se od dana masakra svog sina nalazi u pritvoru u CZ.
Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Tamara Pavišić

Majka Koste Kecmanovića

 


- Smatramo da bi iznošenjem odbrane Vladimira i Miljane Kecmanović u parnici, bila kompromitovana njihova odbrana u krivičnom postupku koji je zatvoren za javnos. Iz tog ra loga molimo sud da ima razumevanja - rekla je Ivelja.


Ona je istakla da je Kecmanovićima stalo da iznesu odbranu i odgovore na sva pitanja.


Zastupnik porodice Dukić je pred sudom reagovala na dopis koji je dobila danas od Državnog prvobranilaštva jer ni sada nisu dostavili oružani list Vladimira Kecmanovića.


Ona izražava sumnju da je Kecmanović imao urednu dozvolu važeću u momentu zločina jer se Prvobranilaštvo oglušava o njene zahteve.


- Nepojmljivo mi je da deset meseci nema u spisima papira kojim potvrdjuju da je Vladmir Kecmanović imao urednu dozvolu za držanje i nošenje oružja. Takodje nemamo na uvid ni medicinsku dokumentaciju kojom je Vladimir oslobodjen od služenja vohnog roka. Hoćemo da vidimo kako je bio sposoban da 2017. dobije dozvole za arsenal oružja, a da nije bio sposoban da ide u vojsku- kazala je Dunjić posle sudjenja.

Foto: ST/Nikola Mutić, N.Pančić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

Roditelji Koste Kecmanovića

 


Sudija je odložila sudjenje i nove termine zakazala za 17. maj i 20. jun.


Inače, Dukići su državljani Francuske i oni su prvi tužili Kecmanoviće, a na odgovornost su pozvali i školu" Vladislav Ribnikar" kao i državu Srbiju.

Na ročište u maju sudija će pozive za svedočenje u ovoj parnici poslati Kostinom razrednom starešini do sedmog razreda , kao i razrednoj iz sedmog razreda, te učiteljici i direktorki škole koja je dozvolils njrgovo prebacivanje u drugu smenu mimo procedure.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Tanja

25.03.2024 11:04

Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu samo gleda sebe ikako kaže da mu se ne dira porodica. On je najmlađeg masovnog ubicu na svetu učio da barata oružjem, vodao po raznim pucačkim aktivnostima, kuća mu bila puna oružja,hapšen u sablji... Misli da je van zakona,sistema i da što pre svi pobegnu u London ili na Havaje. Naše dece i čika Dragana nema zauvek, to ih ne dotiče, ne zanima... Bezdušni,bezosećajni ,samoživi...

Odgovori 14 3
Роко

25.03.2024 11:32

Неко је неспособном за служење војске дао дозволу за држање три пушке и два пиштоља. Ко? Од ране младости Владимир је дивљао по шумама и убијао животиње, а служење војске је избегао. Породично су храбри када су им мете цивили, деца и ситне животиње.

Odgovori 17 3
Tanja

25.03.2024 13:43

Advokate,advokatske timove,roditelje najmlađeg masovnog ubice na svetu interesuje samo da budu van zakona,sistema ,da izvrdaju i omoguće im da što pre pobegnu u London ili na Havaje. Bezobzirni,bezosećajni...... Gde su kad boli, da dele bol,na grobovima,pomenima.... Gde su na Sudu da čuju bol...apsolutno ih ne zanima ne dotiče. Samo njima dlaka da ne zafali...da budu ne dodirljivi.

Odgovori 12 4