ŠOKANTNO: Novak Đoković otkrio kada će završiti karijeru!

Autor:

Sport

22.02.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagonetan odgovor Noleta.

ŠOKANTNO: Novak Đoković otkrio kada će završiti karijeru!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na naslovnoj strani Sport Ilustrejteda

Jedan od najvećih svetskih sportista, Novak Đoković, nedavno je završio na naslovnoj strani čuvenog časopisa Sport Ilustrejtid. U ekskluzivnom intervjuu za ovaj magazin, Đoković je otkrio neke zanimljive detalje iz svoje karijere, ali i svoje planove za budućnost.

 

Planovi za penziju


Jedno od pitanja koje je Novak dobio u intervjuu odnosilo se na njegove planove za penzionisanje i završetak karijere. Đoković je istakao da nije vremenski ograničio svoju karijeru i da će nastaviti da igra dok god se oseća dobro i konkurentno.

Možda će trenutak postati bliži kada prestanem da osvajam Grend slemove i kada ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titule. Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu - poručio je Đoković.

Nerviranje u svlačionici sa Nadalom

Jedan od najzanimljivijih momenata iz intervjua je Đokovićeva priča o tome kako ga je Rafael Nadal nervirao u svlačionici na Rolan Garosu pred finale 2012. godine. 

 

- Stojim tamo i to me nervira (prim. aut. muzika na slušalicama). Ali, dobio sam prvu lekciju da meč počinje i pre nego što se udari prva lopta - opisao je Novak, koji je kasnije dodao i određene detalje.

Bitno je ko dobije više sapuna i šampiona pod tušem, ko dobije bolji peškir i slične stvari. To me je motivisalo da sam radim stvari i da pokažem da sam spreman. Da sam spreman za bitku, za rat - rekao je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja nisam vaš

25.02.2024 12:30

ŠOKANTNO... trebali bi da ovakve vesti saopštavate opreznije, ko će sutra na posao posle ovakvog šoka ?!