POLICIJA PRONAŠLA TELO U FRIŽIDERU, OBDUKCIJA OTKRILA UŽAS! Manekenka i sestra pop zvezde pronađena MRTVA!

Autor:

Svet

22.02.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužba za ubistvo uključuje mučenje, a istražitelji nisu uspeli da otkriju vezu između osumnjičenog i žrtve.

POLICIJA PRONAŠLA TELO U FRIŽIDERU, OBDUKCIJA OTKRILA UŽAS! Manekenka i sestra pop zvezde pronađena MRTVA!

Foto: Instagram/perezhilton

U sredu je uhapšen 41-godišnji Magnus Daniel Hamfri, osuđeni robijaš iz Minesote, pod sumnjom da je odgovoran za brutalno ubistvo manekenke Malise Muni (31), sestre gvajanske pop zvezde Žordin Polin.

Muni je pronađena mrtva 12. septembra 2023. godine u svom luksuznom stanu u centru Los Anđelesa, sa rukama i nogama vezanim, i usta zavezanih, u frižideru, prenosi Telegraf.

Optužbe i hapšenje

Okružno tužilaštvo Los Anđelesa podiglo je optužnicu protiv Hamfrija za ubistvo, a on je odustao od ekstradicije i biće prebačen u Los Anđeles da se suoči sa optužbama. Optužba za ubistvo uključuje mučenje, a istražitelji nisu uspeli da otkriju vezu između osumnjičenog i žrtve. Hamfri je bio na uslovnoj slobodi zbog federalnih krivičnih dela vezanih za narkotike, nakon puštanja iz zatvora 7. februara.

Pozadina i smrt manekenke

Muni je radila kao agent za nekretnine u agenciji Nest Seeker, a preselila se u svoj stan na Banker Hilu samo mesec dana pre tragičnog događaja. Njena sestra je otkrila da je Malisa bila u drugom mesecu trudnoće kada je umrla, te da je oduvek želela da bude majka. Policija je izvestila da je pronađeno telo manekenke u frižideru, sa krvlju na podu, i da je obdukcija pokazala tupe povrede lica, glave, leđa i leve nadlaktice.

Istraživanje smrti

Toksikološki izveštaj je pokazao prisustvo kokaina i alkohola u organizmu manekenke, ali uzrok smrti još uvek nije potpuno razjašnjen. Smrt Muni se dogodila samo dva dana nakon što je druga manekenka, Nikol Niki Kouts, pronađena mrtva u svom stanu u centru Los Anđelesa. Smrt Koutsove je proglašena slučajnom, uzrokovana toksičnošću kokaina i etanola.


Ove tragične smrti izazvale su strah od serijskog ubice među manekenkama, s obzirom da su obe ubijene u svojim rezidencijama u centru Los Anđelesa. Policija Los Anđelesa nastavlja sa istragom, a hapšenje osumnjičenog Hamfrija pruža nadu da će pravda biti zadovoljena.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading