PALE SU MASKE! Nadalova bolesna izjava: Najbolje bi bilo da se ĐOKOVIĆ POVREDI!

Autor: M. M.

Sport

16.02.2024

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski navijači u šoku!

PALE SU MASKE! Nadalova bolesna izjava: Najbolje bi bilo da se ĐOKOVIĆ POVREDI!

Foto: www.profimedia.rs

Pale su maske, Nadalovi žele najgore Đokoviću! Toni Nadal, stric i bivši trener najboljeg španskog tenisera Rafaela, dao je sramotnu izjavu za medije u kojoj jasno i nedvosmisleno priželjkuje povredu Novaka Đokovića.

Tema njegovog oglašavanja ovog puta jesu očekivanja od predstojećih Olimpijskih igara na leto, odnosno učešće njegovog bratanca na omiljenom mu turniru - Rolan Garosu, koji je osvojio 14 puta uz impresivan bilans od 112 pobeda i tri poraza. 

I dalje verujem da će Rafa ići na Rolan Garos i da će osvojiti trofej - kaže Toni i dodaje:

- Nadam se i da će u avgustu doneti medalju sa Olimpijskih igara. Veliki sam optimista. A, da bi to uspeo, moja želja je i da se Đoković povredi, kao i njih još petorica-šestorica, da bi Rafa mogao da osvoji - rekao je Toni Nadal, uz ogradu da je to šala.

Objasnio je i zašto su Rafi bitne Olimpijske igre u Parizu.

Pričao mi je Rafael da su mu Igre u Pekingu 2008. godine najbolje iskustvo u karijeri i da je tu osvojio zlato zahvaljujući podršci ostalih španskih sportista i zbog atmosfere koja je vladala tamo. Došao je u Peking u ne baš najboljoj formi, ali zahvaljujući Pau Gasolu i podršci ostalih sportista je uspeo da trijumfuje. Nema ništa bolje od toga da predstavljate svoju zemlju - zaključio je Toni Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading