ŠOKANTNO! MEDVEDEV SE POVUKAO!

Autor:

Sport

15.02.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći reket sveta objavio je tužne vesti.

ŠOKANTNO! MEDVEDEV SE POVUKAO!

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev obavestio je danas javnost da neće učestvovati na nadolazećem ATP turniru u Dohi, koji počinje 19. februara. Ova odluka dolazi nakon što je Medvedev poslednji put nastupio u finalu Australijan opena, gde je poražen od Janika Sinera.

U finalu Australijan opena, Medvedev je pružio izuzetno snažan otpor protiv Sinera, a meč je trajao čak pet setova.Iako je vodio sa 2:0 u setovima, već početkom trećeg je postalo jasno da Rus neće imati snage da odbije snažne udarce italijanskog tenisera. Na kraju je Sinr uz mnogo truda uspeo da preokrene, ostavivši Medvedeva praznih šaka. 

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev


Povreda je sprečila ruskog tenisera da učestvuje na ATP turniru u Roterdamu, gde je trebalo da brani titulu. Očigledno je da je odluka o povlačenju sa turnira u Dohi povezana sa potrebom da se teniser potpuno oporavi pre nego što se ponovo vrati takmičarskim nastupima. Vrlo je moguće da je poraz u finalu Melburna ostavio veliki utisak na Medvedeva, tako da rus želi da bude u punoj mentalnoj snazi kako bi bio spreman za predstojeće Gred slem izazove. 

Očekuje se da će fanovi tenisa sa nestrpljenjem pratiti njegov oporavak i iščekivati povratak na teren, dok će se ostali teniseri spremati za nadmetanje na ATP turniru u Dohi.

Podsetimo, na prethodnom Australijan openu, Medvedev je u polufinalu porazio Aleksandra Zvereva, a tamo ga je dočekao Siner, koji je u svom polufinalnom okršaju pobedio prvog reketa sveta, Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading