TRAGEDIJE UMESTO DA NAS UJEDINE, ONE NAS RAZDVAJAJU! Zbog izjave Ljube Bandovića nastao muk na konferenciji! Evo šta misli o ubistvu Zorana Đinđića! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo toga bih rekao na temu ubistva premijera, ali ću da pustim da serija sama priča, kaže glumac.

TRAGEDIJE UMESTO DA NAS UJEDINE, ONE NAS RAZDVAJAJU! Zbog izjave Ljube Bandovića nastao muk na konferenciji! Evo šta misli o ubistvu Zorana Đinđića! (FOTO)

Foto: facebook.com

Glumac Ljubomir Bandović u novoj seriji "Sablja" koja uskoro počinje da se emituje na RTS tumači lik policijskog inspektora Borisa Rakića, a sada je za Republiku rekao da ja oduvek čudi što su nas tragedije uvek više udaljile, nego što su nas približavale. On tvrdi da je serija "Sablja" remek-delo i da mu je drago što je deo celog projekta.

- Mnogo toga bih rekao na temu ubistva premijera, ali ću da pustim da serija sama priča. Svako na ovu temu ima svoje mišljenje, ali se većina slaže da je u pitanju velika tragedija. Ono što je moje zapažanje jeste činjenica da nas je svaka tragedija, koja nas je zadesila kao narod, više udaljila i otuđila, nego što nas je spojila. Ne znam zašto je to tako, ali ako se samo vratite godinama unazad, videćete da je to istina - rekao je glumac.

Foto: Republika.rs

LJuba Bandović

 

Bandović je prethodno govorio o tome kako mu je saopšteno da je Zoran ubijen.

- Dakle, tog dana sam ja, ako je ovo sve istina, ja sam šetao kera ispod linije vatre. Ja sam bio u tom parkiću. I jesam čuo pucanj. Možda i dva. Kada sam čuo pucanj, odmah sam uhvatio kera i znao sam da moram da napustim to, jer znam da je blizu... Ako je sve ovo istina, ja sam tog dana stvarno šetao kera tamo - rekao je glumac, pa dodao:

- Mislim da će najveći značaj ova serija da ima u repriznim prikazivanjima. Da će premijerno prikazivanje potvrditi ono što je Mićko (Dragan Mićanović) na konferenciji govorio, da će prvi utisak serije da nas podeli nanovo. Ali ako smo pametni gledaoci, što bi trebalo da budemo posle pedesetak godina otkako postoji igrani program, shvatićemo da ova stvar treba da pomiri ideju o tome, ideju da istina nema alternativu, da je istina jedina stvar na svetu koja nema drugu stranu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading