DŽENTLMEN SINER NAKON ČUDESNOG PREOKRETA: Danile, ti me GURAŠ NAPRED! Hvala roditeljima što su mi dozvolili da IZABREM TENIS!

Autor: M. M.

Sport

28.01.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan je bio mladi Italijan nakon osvojene titule na Australijan openu.

DŽENTLMEN SINER NAKON ČUDESNOG PREOKRETA: Danile, ti me GURAŠ NAPRED! Hvala roditeljima što su mi dozvolili da IZABREM TENIS!

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner je novi šampiona Australijan opena pošto je nakon savršenog preokreta, nad iskusnijim Danilom Medvedevim, od 0:2 do 3:2 u setovima (3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3) osvojio svoju prvu gren slem titulu u karijeri.

Zahvalio se Italijan u Melburnu porodici, timu i navijačima na podršci, obratio se protivniku i istakao da je Australijan open poseban turnir za njega.

- Danile, čestitke tebi i timu na neverovatnom turniru. Odigrali smo mnogo mečeva, jednostavno sam našao nešto u svojoj igri. Ti me guraš, ti sati koje si proveo na terenu, to je neverovatno. Nadam se da ćeš i ti jednom da osvojiš trofej ovde. Želim ti sve najbolje u nastavku sezone - rekao je Siner na svečanoj ceremoniji dodele pehara.

Janik je osvojio prvu grend slem titulu u svom prvom grend slem finalu.

- Ovo je poseban turnir za mene. Hvala mom timu, svima u boksu, onima kod kuće. Trudili smo se da napredujemo iz dana u dan, da budemo jači, mentalno. Bodrili ste me, bili uz mene. Nije bilo lako sa mnom, ali hvala vam svima - istakao je italijanski teniser i dodao:

- Svima kod kuće, posebno porodici, posebno roditeljima želim sve najbolje. Hvala što su mi dozvolili da izaberem tenis. Nikada nisu vršili pritisak na mene. Imao sam slobodu kao dete i zato im veliko hvala. Vidimo se sledeće godine, hvala vam svima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading