MEDVEDEV RAZOČARAN TREĆIM PORAZOM U FINALU AO! Rus pričao o Đokoviću, pa PROGNOZIRAO budućnost ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

28.01.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janik Siner osvojio prvi Grend slem posle neverovatnog preokreta.

MEDVEDEV RAZOČARAN TREĆIM PORAZOM U FINALU AO! Rus pričao o Đokoviću, pa PROGNOZIRAO budućnost ŠAMPIONA!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Ni zaostatak od dva seta za Danilom Medvedevim nije smetao Janiku Sineru da dođe do svog prvog trofeja na Grend slemovima, pa je Italijan sa samo 22 godine podigao pehar i postao najmlađi šampion Australijan opena.

Rus nije krio tugu zbog trećeg neuspeha u finalima Melburna (prethodna dva izgubio od Novaka Đokovića i Rafaela Nadala), pa se na konferenciji dotakao mnogih tema.

Za početak konferencije Medvedev je dobio pitanje u kom su ga novinari podsetili da je 2022. godine rekao da je dečak u njemu prestao da sanja, pa je novinare zanimalo kakva je razlika između tog i ovog momenta.

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Janik Siner

- Drugačiji je osećaj, sada sanjam više nego ikada. Možda ne baš danas, ali generalno u životu. Nije to više dečak koji sanja, to sam sada ja, 27-godišnjak koji radi sve da bi bila moguća budućnost. Zato sam i došao do finala. Da li sam bio blizu ili ne? Teško je reći, ali nisam bio baš daleko. Rezultat je bio blizu - rekao je ruski teniser.

Posle svega ima razloga za zadovoljstvo načinom na koji je odigrao prvi Grend slem u sezoni.

- Neverovatan turnir. Kao što sam rekao, kada sam igrao protiv Zvereva, legao sam u pet ujutru. Nikada nisam tako kasno zaspao, to je ludo. Sećam se jednog meča u Lodnonu sa Rafom, tad sam otišao na spavanje u četiri ujutru, i to je bio lud meč. Sledeći već dan sam morao da igram protiv Tima, bilo je brutano. Pet setova mogu da budu i bolji od četiri seta ukoliko imaš da odmoriš sutra. Ali, tako, kada morate kasno na spavanje, sutradan se osećate užasno, veoma teško za oporavak - istakao je Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading