PA DA LI SU NORMALNI? Hrvati NISU ZNALI ko je žena NOVAKA ĐOKOVIĆA?!

Autor:

Sport

14.02.2024

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma zanimljiva situacija dogodila se u poznatom kvizu.

PA DA LI SU NORMALNI? Hrvati NISU ZNALI ko je žena NOVAKA ĐOKOVIĆA?!

Foto: www.profimedia.rs

Hrvatska verzija popularnog kviza Potera izazvala je posebnu pažnju javnosti kada se jedno od pitanja odnosilo na Novaka Đokovića.

Naime, voditelj je upitao tragača za kog tenisera se 2014. godine udala Jelena Ristić (sada Đoković), ali na iznenađenje mnogih, tragač nije znao odgovor.

Ni takmičari koji su jurili sumu od 15.500 evra nisu znali tačan odgovor na ovo pitanje. Krenuli su čak u pogrešnom smeru, pomislivši da je u pitanju hrvatski teniser.


Nakon ovog neobičnog događaja, Novak Đoković se oglasio putem svog "Instagram" profila i ostavio komentar na post Ivana Ljubičića, koga su takmičari apostrofirali kao potencijalnog tačnog odgovora. Nole je napisao: "Auuuuu! Pa kako to nisu znali", uz nekoliko emotikona koji se smeju.

 

 


Ova situacija izazvala je brojne reakcije među fanovima kviza Potera i ljubiteljima tenisa, a sama činjenica da takmičari nisu znali odgovor na pitanje koje se odnosi na jednog od najpoznatijih tenisera današnjice ostavila je mnoge u šoku.

Nakon ovog događaja, mnogi su se zapitali kako takmičari nisu znali, s obzirom na to da je Novak Đoković jedan od najpoznatijih sportskih figura sveta. Potez Noleta da se našali na svoj račun dodatno je uvećao interesovanje za ovaj neobičan slučaj.


Kviz Potera veoma je popularan širom regiona, a ovaj događaj dodatno je privukao pažnju javnosti. Mnogi su se zapitali kako bi se snašli u ulozi takmičara u kvizu Potera i da li bi znali odgovor na pitanje koje se tiče poznatih ličnosti.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading