ZAVIRITE U NOVAKOVU VILU od 2,9 MILIONA DOLARA! Đoković UŽIVA u raju na Kosmaju! Pravi LUKSUZ! (FOTO)

Autor:

Sport

09.02.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser odustao od kupovine placa koji se graniči s vilom, zbog previsoke cene.

ZAVIRITE U NOVAKOVU VILU od 2,9 MILIONA DOLARA! Đoković UŽIVA u raju na Kosmaju! Pravi LUKSUZ! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Najuspešniji srpski sportista Novak Đoković i njegova supruga Jelena su prošle godine kupili vikendicu od Elene Karić, koju su platili 2.9 miliona dolara.

Vodeći teniser ATP liste, a naročito Jelena Đoković, rešili su da ulože novac u nekretninu u Srbiji, pa je izbor pao na vilu koja se nalazi na Kosmaju. Jelena je odabrala je raskošan i prelep dom koji je bio porodično gnezdo Elene i Jugoslava Karića sa kojim su Đokovići u prijateljskim odnosima. Istina je da često možemo sresti Jugoslava Karića u društvu bračnog para Đoković.

Republika

Foto: printscreen/Instagram/Elena Karic

 

Ranč se vodi na Jelenu, a u okviru njega se nalaze kuća od 400 kvadrata, veliki plac, prostrano dvorište, voćnjaci, bazen, kao i brojne životinje kojima je dizajnerka enterijera posvećivala veliku pažnju.

Foto: printscreen/Instagram/Elena Karic

 

- Jelena je oduševljena svojim imanjem, smatra da je pametno uložila novac. Sama kuća je okružena prirodom i sa svih strana je zelenilo, što će prijati i Novaku i deci, smatra da će to biti prava oaza sreće i mira. U jednom trenutku je poželela da plac bude još veći kako bi imala mogućnost da uredi sve po njihovim potrebama, pa su ona i njeni ljudi porazgovarali sa starijim gospodinom koji ima imanje koji se graniči sa njihovim - prenosi Blic. 

Inače, Jugoslav i Elena su 2014. kupili oko šest hektara zemlje iznad Sopota i tamo sagradili svoj dom iz bajke. Mediji su tada pisali da pomenuto zdanje ima više od 400 kvadrata, dok je Elena u međuvremenu na njemu uzgajala organsku hranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Eeee

09.02.2024 18:24

Gde je boravila ova sektašica, ne bih kročila ni za živu glavu