NE MOŽE SE BEZ NOLETA! POTPUNA KATASTROFA ZA SRBIJU! Evo ŠTA je potrebno našim teniserima za plasman dalje u Dejvis Kupu!

Autor:

Sport

02.02.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija na pragu eliminacije.

NE MOŽE SE BEZ NOLETA! POTPUNA KATASTROFA ZA SRBIJU! Evo ŠTA je potrebno našim teniserima za plasman dalje u Dejvis Kupu!

Foto: www.profimedia.rs

Težak poraz je danas doživeo Miomir Kecmanović na startu Dejvis kupa protiv Lukaša Klajna, ali još teži je stigao nakon toga. Dušan Lajović je izgubio od 122. tenisera sveta - Aleksa Molčana sa 2:1, po setovima 6:4, 2:6, 0:6. Neobjašnjivo je šta se danas dogodilo našim teniserima koji kao da su omađijani, pošto su obojica u jednom mahu samo "nestali" sa terena. Lajović je imao set prednosti, kontrolisao dešavanja, ali onda je usledio šok.

Slovak je nanizao tri gema u drugom setu, Srbin je pokušao da se otrgne, međutim nije uspeo. Ostavljene su nade da će se razbuditi u poslednjem setu, međutim, tada je usledio pravi šamar, pošto je 53. teniser sveta bez dobijenog gema završio treći set.

Bio je to pravi debakl pred domaćom publikom u Kraljevu, a sada je Srbiji potrebno pravo čudo kako bi obezbedila plasman u narednu fazu Dejvis kupa.

U subotu 3. februara, od 13 časova, na programu je meč dublova, a naša reprezentacija mora, osim na tom meču, da slavi i na naredna dva ne bi li izborila plasman dalje. Za Srbiju će u dubl duelu igrati Nikola Ćaćić i Miomir Kecmanović, dok bi za Slovačku trebalo da nastupe Jozef Kovalik i Igor Zelenaj.

Pobednik će se plasirati u grupnu fazu, koja je na programu u septembru, dok će poraženi u istom terminu igrati meč za ostanak u svetskoj grupi Dejvis kupa.

Ovo je još jedan dokaz koliko Novak Đoković nedostaje našoj selekciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading