NOVI PROBLEM U DEJVIS KUPU: Srbija ZNAČAJNO OSLABLJENA!

Autor:

Sport

29.01.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prehlada pravi probleme.

NOVI PROBLEM U DEJVIS KUPU: Srbija ZNAČAJNO OSLABLJENA!

Foto: Starsport

Dejvis kup reprezentacija Srbije

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki izjavio jeda mladi teniser Hamad Međedović neće igrati protiv Slovačke.

Dejvis kup reprezentacija Srbije se trenutno priprema za duel sa Slovačkom 2. i 3. februara u Kraljevu.

- Hamad je prehlađen, neće konkurisati za sastav Srbije protiv Slovačke - istakao je selektor Troicki na konferenciji za novinare.

Republika

Foto: TSS

Viktor Troicki

 

Prvi trenažni dan Dejvis kup tim odradio je u sastavu Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić.

- Pozivamo teniske zaljubljenike iz Srbije da nas podrže u Kraljevu 2. i 3. februara, jer smo posle punih pet godina ponovo u Srbiji -pozvao je navijače Laslo Đere.

Kako se ukazalo otvoreno mesto posle izostanka Hamada Međedovića selektor Viktor Troicki pozvao je kao sparing partnera, juniorskog reprezentativca Srbije Ognjena Milića (16), koji se priključio nacinalnom timu.

U duelu sa Slovačkom neće učestvovati ni Novak Đoković koji je ranije saopštio da će napraviti pauzu do 6. marta i starta turnira u Indijan Velsu.

Miomir Kecmanović je u fenomenalnoj formi, što je potvrdio plasmanom u osminu finala Australijan opena gde je poražen od drugog tenisera planete Karlosa Alkaraza.

Iako će Hamadov izostanak sigurno napraviti problem našim teniserima, Đere i Kecmanović su kvalitetniji od svojih rivala i favoriti su u predstojećem duelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading