ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Najgore moguće VESTI! Srbija bez Novaka u Dejvis kupu! TSS se oglasio i OBJASNIO pravi RAZLOG!

Autor:

Sport

04.01.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati za srpsku reprezentaciju u narednim mečevima.

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Najgore moguće VESTI! Srbija bez Novaka u Dejvis kupu! TSS se oglasio i OBJASNIO pravi RAZLOG!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Selektor Dejvis kup tima Srbije Viktor Troicki saopštio je spisak igrača koji će se suprotstaviti Slovačkoj u plej-ofu spomenutog takmičenja.

Srbija će u plej-ofu igrati protiv Slovačke drugog i trećeg februara u Kraljevu i na tom okršaju neće biti Novaka Đokovića.

Reprezentaciju Srbije će činiti Dušan Lajović, Laslo Đere, Hamad Međedović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić, a Hamad i Nikola su bili u timu i na Junajted kupu u Pertu.

Teniski savez Srbije je obrazložio izostanak prvog reketa planete činjenicom da se Đokoviću ostavlja vreme da se što bolje pripremi za Australijan open, koji počinje sredinom januara i završava se krajem ovog meseca.

 

 

- Na spisku nemaa najboljeg tenisera sveta u istoriji Novaka Đokovića, zbog povrede i mogućnosti da se što bolje pripremi za nastavak sezone u kojima ga očekuje, pored standardnih obaveza na ATP turu i Dejvis kupu, i učešće na Olimpijskim igrama u Parizu - naveli su iz TSS.

Podsetimo, najbolji teniser sveta na Australijan openu brani titulu osvojenu prošle godine, kada je u finalu savladao Grka Stefanosa Cicipasa s 3:0, dok je u Dejvis kupu sa „orlovima“ stigao do polufinala i tamo propustio meč lopte da u singlu  protiv Italijana Janika Sinera odvede svoj tim u finale.

Dejvis kup selekcija Srbije je pehar u reprezentativnom takmičenju poslednji put osvojila 2010. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading