UŽAS: Niko nikada nije ovako IZMALTRETIRAO Novaka!

Autor: P. Z.

Sport

14.01.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokoviću se ovo nijednom nije desilo.

UŽAS: Niko nikada nije ovako IZMALTRETIRAO Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo put ka odbrani titule na Australijan openu, pošto je u prvom kolu savladao mladog Hrvata Dina Prižmića.

Međutim, Nole je dosta teže nego što je to iko očekivao došao do pobede protiv totalnog autsajdera. Srbin je slavio tek posle četiri seta i više od četiri sata igre. Tačnije, meč na Rod Lejver areni trajao je četiri sata i jedan minut, a Novak je slavio sa 3:1 (6:2, 6:7, 6:3, 6:4).

Ujedno, to je Đokoviću bio najduži meč prvog kola bilo kog grend slem turnira ikada!

Velike probleme je mladi 18-godišnji Hrvat pravio iskusnom Srbinu, koji je posle meča u superlativu pričao o svom rivalu, dodavši da mu je svašta prolazilo kroz glavu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Dino Prižmić

Dino zaslužuje svaki aplauz. Tako je dobar i perspektivan, u tako ranoj fazi svoje karijere. Igrao je sjajno, posebno u drugom setu, početkom trećeg, a onda i u četvrtom. Često me rastrčavao i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Mogu samo da mu delim komplimente, način na koji je koristio sve svoje prilike bio je neverovatan. Siguran sam da će u svojoj karijeri napraviti mnoge velike stvari - rekao je, između ostalog, Đoković.

Novak će u drugom kolu Australijan opena igrati protiv domaćeg tenisera, samo za sada još nije poznato protiv kog, pošto Australijanci Aleksej Popirin i Mark Polmans tek u ponedeljak igraju svoj meč prvog kola.

Australijan open počeo je u nedelju i traje do 28. januara, a titulu brani Novak Đoković, koji je do pehara stizao na svoja poslednja četiri učešća u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading