NE TUDA, DINO: Novak jurio Hrvata kroz tunel Rod Lejver arene!

Autor: P. Z.

Sport

14.01.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komična situacija dogodila se u Melburnu.

NE TUDA, DINO: Novak jurio Hrvata kroz tunel Rod Lejver arene!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković na startu ovogodišnjeg Australijan opena igra protiv Hrvata Dina Prižmića. Taj meč možete uživo pratiti na našem portalu.

Uoči samog početka meča, u tunelu Rod Lejver arene viđena je jedna komična situacija. Naime, Prižmić je promašio put ka terenu, već je pogrešno skrenuo i nastavio ka svlačionicama, a onda ga je Novak vratio i objasnio mu kuda treba da ide.

Svi znaju da je Nole "gospodar Australijan opena", te da bi sve osim njegovog trijumfa u ovom meču bilo ravno senzaciji.

Budući da je razlika u godinama dvostruka (Nole 36, Dino 18), valja naglasiti podatak da kada se srpski as prvi put radovao na Australijan openu (2008), Prižmić još nije napunio tri godine.

Ukoliko pobedi mladog Hrvata, Novak bi do četvrtfinala trebalo da igra protiv Alekseja Popirina, pa Endija Mareja, Gaela Monfisa ili Tomasa Martina Ečeverija, a na kraju Bena Šeltona, Adrijana Manarina ili Stena Vavrinke.

U četvrtfinalu bi mogao da se sastane sa Stefanosom Cicipasom ili Tejlorom Fricom, dok se očekuje da mu u polufinalu rival bude Janik Siner, Andrej Rubljov ili Aleks de Minor. Na kraju, u velikom finalu bi Nole mogao da se sastane sa Karlosom Alkarazom, Danilom Medvedevim, Aleksanderom Zverevim ili Holgerom Runeom.

Australijan open počeo je u nedelju i traje do 28. januara, a titulu brani Novak Đoković, koji je do pehara stizao na svoja poslednja četiri učešća u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading