SVAŠTA MI JE PROLAZILO KROZ GLAVU: Novak otvorio dušu posle maratonske bitke sa Hrvatom!

Autor: P. Z.

Sport

14.01.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći teniser ikada plasirao se u drugo kolo Australijan opena.

SVAŠTA MI JE PROLAZILO KROZ GLAVU: Novak otvorio dušu posle maratonske bitke sa Hrvatom!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo put ka odbrani titule na Australijan openu, pošto je u prvom kolu savladao mladog Hrvata Dina Prižmića.

Međutim, Nole je dosta teže nego što je to iko očekivao došao do pobede protiv totalnog autsajdera. Srbin je slavio tek posle četiri seta i više od četiri sata igre.

Po završetku meča, Novak je izneo svoje prve utiske.

- Dino zaslužuje svaki aplauz. Tako je dobar i perspektivan, u tako ranoj fazi svoje karijere. Igrao je sjajno, posebno u drugom setu, početkom trećeg, a onda i u četvrtom. Često me rastrčavao i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Mogu samo da mu delim komplimente, način na koji je koristio sve svoje prilike bio je neverovatan. Siguran sam da će u svojoj karijeri napraviti mnoge velike stvari - oduševljen je Đoković bio Prižmićem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nastavio je Nole o samom meču.

- Trudio sam se da uživam u ovom meču. Bilo je različitih stvari i čestitam ponovo Dinu na načinu na koji se borio. Bilo je prilično klizavo i nezgodno. Svestan sam da sam mogao da igram bolje, ali sada ću biti u prilici da se pripremam za naredni meč.

Na tribinama Rod Lejver arene našao se i Andre Agasi.

- Hvala ti puno. Tvoje prisustvo ovde mi mnogo znači. Inspirisalo me je tvoje prisustvo ovde - zaključio je Novak.

Novak će u drugom kolu Australijan opena igrati protiv domaćeg tenisera, samo za sada još nije poznato protiv kog, pošto Australijanci Aleksej Popirin i Mark Polmans tek u ponedeljak igraju svoj meč prvog kola.

Australijan open počeo je u nedelju i traje do 28. januara, a titulu brani Novak Đoković, koji je do pehara stizao na svoja poslednja četiri učešća u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading