BIVŠA TENISERKA PROLAZI KROZ PAKAO! Drama Jelene Dokić! Hitno je morala da NAPUSTI Adelejd!

Autor:

Sport

10.01.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko dana pred početak Australijan opena.

BIVŠA TENISERKA PROLAZI KROZ PAKAO! Drama Jelene Dokić! Hitno je morala da NAPUSTI Adelejd!

Foto: Printscreen/Eurosport

Jelena Dokić

Bivša srpska teniserka Jelena Dokić bila je prinuđena da otkaže sve obaveze u Adelejdu i otputuje u Melburn.

Nekada četvrta teniserka sveta (septembar 2002. godine) bori se sa bolešću, tačnije virusnom infekcijom, pa je otputovala u Melburn kako bi se što pre oporavila i mogla da nastavi da radi na Australijan openu gde je u ulozi novinarke i komentatorke.

- Dobila sam virus i morala da odem kući u Melburn. Tužna sam i razočarana jer apsolutno volim Adelejd i ovaj neverovatan turnir, ali nemam izbora. Nadam se da ću uskoro biti dobro, do početka Australijan opena. Držati palčeve - naglasila je Dokićeva.

Foto: Printscreen/Eurosport

Jelena Dokić

Jelena je otkazala i potpisivanje knjige "Neustrašiva" koju je izdala u septembru 2023. u kojoj govori o borbi sa kilogramima i za mentalno zdravlje.

Dokićeva je bila četvrtfinalistkinja na svim grend slemovima osim na Ju-Es openu, a najveći uspeh napravila je 2000. godine, kada je igrala u polufinalu Vimbldona i izgubila meč od Amerikanke Lindzi Devenport rezultatom 0:2 (po setovima 4:6, 2:6).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading