OVO SU SVI ČEKALI: Novak bacio navijače u DELIRIJUM!

Autor: P. Z.

Sport

10.01.2024

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je glavna tema u Melburnu.

OVO SU SVI ČEKALI: Novak bacio navijače u DELIRIJUM!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser planete Novak Đoković sprema se da napadne 11. trofej Australijan opena, odnosno 25. grend slem titulu u karijeri.

Nakon što je u utorak trenirao solo, Nole je u sredu na teren izašao sa sparing partnerom. Njegov rival bio je jedan od najboljih igrača sveta, Aleksander Zverev.

Srbin i Nemac su imali sat i po vremena za sparing, a tribine stadionu u Melburnu su bile odlično popunjene, pošto je cena ulaznice za ovaj trening meč koštala samo 10 australijskih dolara, što je nešto manje od 720 dinara.

U trenutku kada je Novak izašao na teren, sa tribina su se začule glasne ovacije.

Naravno, svi prisutni su najviše obraćali pažnju na to da li Noleta muči zglob desne ruke, sa kojim je imao problema na Junajted kupu i zbog koga je u četvrtfinalu izgubio od Aleksa de Minora. Na sreću gotovo svih prisutnih, čini se da najveći teniser svih vremena ne oseća bol kada udara lopticu i da će potpuno spreman dočekati početak Australijan opena.

Inače, prvi ovogodišnji grend slem turnir je na programu od 14. do 28. januara, a titulu brani upravo Novak Đoković, koji je osvojio četiri poslednja Australijan opena na kojima je učestvovao.

Žreb za turnir u Melburnu biće održan u noći između srede i četvrtka, od tri sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu. Pre izvlačenja kuglica, jedino što je poznato je da Đoković, koji je prvi nosilac, ne može pre finala da se sretne sa Karlosom Alkarazom, drugim kosturašem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading