SJAJNI LEBRON JE BIO ROBIN JOŠ BOLJEM DEJVISU: Srbin se držao protiv Lejkersa, pa pao u dramatičnoj završnici!

Autor: P. Z.

Sport

10.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dante Egzum i dalje pauzira zbog povrede.

SJAJNI LEBRON JE BIO ROBIN JOŠ BOLJEM DEJVISU: Srbin se držao protiv Lejkersa, pa pao u dramatičnoj završnici!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su Toronto Reptorse na svom terenu posle dramatične završnice meča. "Jezeraši" su na kraju slavili protiv ekipe koju sa klupe predvodi Srbin Darko Rajaković rezultatom 132:131.

Najraspoloženiji u pobedničkom taboru bio je sjajni Entoni Dejvis koji je utakmicu okončao sa 41 poenom i 11 skokova. Takođe, fantastičan u redovima Lejkersa bio je i Lebron Džejms, koji je upisao 22 koša i 12 asistencija.

U poraženoj ekipi je najefikasniji bio Skoti Barns sa 26 poena, ispred Ar Džeja Bereta koji je dodao 23. Koliko raznovrsnu košarku igra ekipa Darka Rajakovića, pokazuje činjenica da su još dva igrača prebacila granicu od 20 poena. U pitanju su Paskal Sijakam i Imanuel Kvikli, koji su imali 22, odnosno 21 koš.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Darko Rajaković

Za razliku od Los Anđelesa, drama je izostala u Dalasu, gde su Memfis Grizlisi rutinski pobedili Maverikse. Gostujuća ekipa slavila je rezultatom 120:103.

Najzaslužniji za trijumf Memfisa bio je Dezmond Bejn, koji je ubacio 32 poena, a njegov Robin bio je Markus Smart sa 23 koša.

Na drugoj strani je sa 33 poena najefikasniji bio Kajri Irving, dok je Luka Dončić dodao 31. Međutim, za veći otpor Dalasa nedostajao je Dante Egzum, koji je zbog povrede propustio ovaj meč.

U noći između utorka i srede je u NBA ligi odigrano pet utakmica, a sve rezultate možete videti u nastavku.

Detroit - Sakramento 110:131

Orlando - Minesota 92:113

Njujork - Portland 112:84

Dalas - Memfis 103:120

LA Lejkers - Toronto 132:131

Standings provided by Sofascore

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading