HIT SCENA NA NOLETOVOM TRENINGU! Đoković se ZABAVLJAO sa članovima stručnog štaba! Igrali čuvenu DEČIJU igru, a onda... (VIDEO)

Autor:

Sport

10.01.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta se priprema za odbranu titule u Melburnu.

HIT SCENA NA NOLETOVOM TRENINGU! Đoković se ZABAVLJAO sa članovima stručnog štaba! Igrali čuvenu DEČIJU igru, a onda... (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram/djokernole

Novak Đoković

Sjajno raspoloženje vlada u timu Novaka Đokovića, što svedoče i detalji sa terena, kada je na njega izašao vodeći reket sveta.

Tokom priprema za učešće na prvom Grend slemu u sezoni, gde će pokušati da stigne do rekordnog 11. pehara na Australijan openu, Nole je stigao i da se zabavi, a u sve su bili uključeni i članovi njegovog stručnog štaba.

Posle odrađenog treninga sa Nemcem Aleksanderom Zverevim, Đoković je sa svojim timom igrao i dečiju igricu "trte". 

Prioritet u ovoj zabavi je da učesnici stanu na "T" liniju i bacaju lopticu da bude što bliža osnovnoj liniji. Ko je najdalji od linije, mora da se namesti kako bi ga ostali gađali u zadnjicu. Kako stvari stoje "nastradali su" Miljan Amanović i Klaudio Cimalja. 

Njih su lopticom gađali Novak i Marko Paniki.

Nema sumnje da su se svi zabavili, a u priloženom video prilogu pogledajte kako je sve to izgledalo:

Nole će u noći između srede i četvrtka saznati rivala u prvom kolu takmičenja u Melburnu, pošto je žreb za Australijan open zakazan oko tri časa iza ponoći, po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading