NOVAK NA VELIKOM ISPITU: Poznat Đokovićev prvi rival u Melburnu!

Autor: P. Z.

Sport

09.01.2024

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakazan pravi teniski klasik.

NOVAK NA VELIKOM ISPITU: Poznat Đokovićev prvi rival u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković protiv Karbaljesa Baene

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković sprema se da u Melburnu napadne 25. grend slem titulu u karijeri, a 11. samo na Australijan openu.

Nole je prethodne nedelje zabrinuo sve svoje navijače, pošto je na Junajted kupu imao problem sa povredom ručnog zgloba, uprkos kojoj je pobedio Jiržija Lehečku, ali koja ga je potom koštala poraza od Aleksa de Minora.

Ipak, prema poslednjim najavama, srpski as je zalečio ruku i u punoj snazi će dočekati svoj omiljeni turnir.

Već je poznato da je Novak za utorak zakazao svoj prvi trening u Melburnu, a sada je to učinio i za sredu. Međutim, razlika je u tome što u sredu neće raditi sam, kao u utorak, već će imati sparing partnera.

Zajedno sa Đokovićem će u sredu trenirati njegov veliki rival Aleksander Zverev.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev i Novak Đoković

To je fantastična vest za sve Novakove navijače, pošto uzimanje opasnog Nemca za sparing partnera znači samo jedno - da su Đoković i njegov ručni zglob spremni za najveće napore, pošto se sigurno takva dva asa nimalo neće štedeti na treningu.

Do sada u karijeri, Đoković i Zverev su odigrali 12 zvaničnih mečeva, a Nole u međusobnom skoru vodi 8-4. To jasno pokazuje da se njih dvojica odlično poznaju i da između njih nema nikakvih tajni, pa će i na zakazanom treningu sigurno sve prštati.

Australijan open će se ove godine igrati od 14. do 28. januara, a titulu brani Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading