OVO JE SESTRA NINE BADRIĆ: Svima pale vilice kad su je videli, oduševiće vas njeno NEOBIČNO IME!

Autor:

Zabava

10.01.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica pokazala svoju rođenu sestru!

OVO JE SESTRA NINE BADRIĆ: Svima pale vilice kad su je videli, oduševiće vas njeno NEOBIČNO IME!

Foto: printscreen/instagram

Nina Badrić

Popularna pevačica Nina Badrić drži privatni život daleko od očiju javnosti, a mnogi ne znaju da ima sestru, koja se zove Sunčica. Njena sestra se skoro nikad ne pojavljuje pred kamerama, a Nina je danas objavila fotografiju sa njom i svima je prvo zapalo za oko da njih dve izgledaju kao bliznakinje.

- Moje Sunce - napisala je Nina ispod objave sa svojom sestrom, te dodala tag sestrinska ljubav.

- Volim te mnogo, Žabo moja - odgovorila joj je Sunčica.

 

 

"Dve sestre bliznakinje", "Ime joj ga rođenjem daje, a ljubav ste", "Vala baš sunce", "Prelepo, to je to, sunce napred, sunce pozadi i kada se to sve skupa spoji, to vam je ljudi čista, neiskvarena ljubav, uzvišena i jedna uz drugu zauvek", "Obe ste predivne na svoj način", "Prelepe", "Sunčica je faca", "Lepota od žene", "Sunca dva", "Prave bliznakinje", "Sestre prelepe", samo su neki od komentara Nininih fanova ispod ove objave. Inače, ranije se pričalo da će i Sunčica postati pevačica. a svojevremeno je sestri bila menadžerka. Sunčica danas živi na relaciji Italija - Hrvatska.

Nina je nedavno nastupala u našoj prestonici, te otkrila da obožava Beograd i da se svaki put oseća fantastično, a potom progovorila o teškim periodima u svom životu.

- Puno je takvih perioda. Ista sam kao i svi, ali je naš posao specifičan, jer pred ljude moraš izaći sa osmehom i vedrinu. To je dosta teško, jer se posle moraš vratiti u neku svakodnevicu koja nije bajna. Da ne verujem u Boga, mislim da nikada neke krstove ne bih podnela. A ovako sam ih podelila i lakše mi je.

Republika

Foto: Indir photography

Nina Badrić

- Ne znam šta bih rekla. Mladost-ludost. Mlad čovek svašta blebne, pa sam tako i ja blebnula masu gluposti za koje sam, kada sam ih kasnije pročitala, pomislila: “Šta ti je bilo sa glavom kada si takve stvari izjavljivala?” Sada su najdivnije žene koje poznajem upravo u četrdesetim i pedesetim godinama, koje ti donose mir. Nisi više klinka koja se bori za svoju poziciju, koja mora puno da radi i stvara. Sada sam u godinama kada mogu sebi da odaberem tempo života kakav želim i to je ono najlepše. Više se ničim ne zanosim. Jednostavno, samo mi je cilj da živim miran život i to je sve - rekla je Nina za "Kurir".  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading