"ALO DETE, NEĆU DA RAĐAM VIŠE!" Jovana Jeremić podelila hit snimak, ćerka je moli da joj PODARI SESTRU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voidteljka obelodanila veliku želju svoje ćerke!

Voditeljka Jovana Jeremić pronašla je svoju sreću pored uspešnog biznismena Dragana Stankovića. Ova veza nije samo ljubavna priča, već i priča o spajanju porodica, jer Jovana veoma vodi računa o svojoj ćerki Lei. Nedavno je objavila snimak na kojem malena Lea izražava želju da dobije sestru, na šta je Jovana kroz šalu odgovorila da jedno dete već ima dovoljno. 

- Želim da rodiš bebu. Devojčicu da rodiš - ponavljala je kroz osmeh mala Lea.

- Neću da rodim bebu. Ti si poludela, nema više, dosta je. Što sam rađala, rađala sam. Druge neka rađaju - pričala je Jovana.

- Ajde rodi bebu - ipak nije odustajala Lea.

- I jedno mi je dovoljno. Alo bre dete, neću da rađam više - dodala je Jovana.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Iako je Jovana istakla da trenutno ne planira da rodi još jedno dete, već da je jedno dete dovoljno, ova njena izjava ne isključuje mogućnost proširenja porodice u budućnosti. Pored toga, Jovana i Dragan planiraju venčanje, ali i da prošire porodicu i dobiju sina. Njihova ljubavna priča, posvećenost porodici i planovi za budućnost jasno pokazuju da Jovana Jeremić i Dragan Stanković teže ka harmoniji i zajedničkoj sreći.

- Ja dosta krijem privatan život. Šta ljudi znaju o meni? Znaju mog prvog muža. Bilo je tu dosta stvari. Ja nisam kaluđerica, što kaže Ceca "nije da ja nisam bila ni sa kim posle Arkana". Nije da ja nisam bila ni sa kim posle Voje, ali nisu zavredili da da budu prikazani u javnosti. Mnogi muškarci hoće da budu sa mnom jer sam im ja trofej. Ja donosim moć i status. Kada se kaže da je neko sa Jovanom Jeremić, to znači da je on moćan muškarac, alfa mužjak, jer ja nikada ne mogu da budem sa slabim muškarcem. ja sam kao ženski Kristijan Grej, nemam želju da se udomim i zato sam iskrena. Ja sam bogata žena, puno novca sam zaradila u poslu. Novac je važan, mora da postoji spoj materijalnog i duhovnog da bi veza opstala. Poenta života je ljubav, ali samo ljubav nije dovoljna, jer ljubav ne plaća računa. Dragan ima dušu, on je odgovor ko je Jovana Jeremić, on je muška kopija Jovane Jeremić - rekla je Jeremićka za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lana

11.01.2024 02:52

Šta, zar se ovaj pekar jos nije osvestio da je upao u klopku Jovane Jeremic?