ZVICER POSLAO JASNU PORUKU ŠKALJARCIMA? Geisler sačekan ispred kuće - sve je kopija JEDNE "DOBRO UIGRANE" AKCIJE! VEĆ VIĐENO

Autor:

Hronika

10.01.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Radoja Zvicera, kao i u Darka Geislera, pucano je pred ženama.

ZVICER POSLAO JASNU PORUKU ŠKALJARCIMA? Geisler sačekan ispred kuće - sve je kopija JEDNE "DOBRO UIGRANE" AKCIJE! VEĆ VIĐENO

Foto: https://g1.globo.com/, youtube

Radoje Zvicer koji važi za vođu kavačkog klana, upucan je u maju mesecu 2020. godine u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine. Pokušaj likvidacije Zvicera verovatno je povezan sa ratom koji njegov klan godinama vodi sa suparničkom škaljarskom kriminalnom grupom, o čemu je opširno pisano.

Maskirani napadači zaustavili su crni "smart" nasred ulice, šunjali su se između automobila, a onda izleteli pred Zvicera dok je džogirao stazom sa maskom na licu i rukavicama.

U tom trenutku, Tamara Zvicer, supruga Radoja Zvicera, navodnog vođe kavačkog klana koja se zatekla na licu mesta, u poslednji čas je potegla pištolj na napadače, koji su se uplašili i pobegli ne stigavši da overe teško povređenog Zvicera.

Na isti način, samo ovoga puta sa smrtnim ishodom, 5. januara u Brazilu likvidiran je član škaljarske kriminalne grupe i barskog klana Darko Geisler (43) iz Pančeva, koji je ubijen ispred svoje porodične kuće.

Ono što budi sumnju da je Radoje Zvicer poslao poruku škaljarskom klanu, jeste činjenica da je Geisler ubijen pred četvorogodišnjim sinom, ali i ženom, kada se nakon vežbanja vraćao kući, odnosno, sačekuša je napravljena ispred kuće, baš kao i za Zvicera u Ukrajini koji se vraćao iz teretane.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u petak uveče u 19.46, u naselju Embare, u trenutku kada je žrtva, koja je u Brazilu koristila lažni identitet - Dejan Kovač, sišla sa bicikla, na kom se nalazio i njegov četvorogodišnji sin.

Na video - zapisu koji možete pogledati ispod, moguće je uočiti kako ubica trči ulicom sa pištoljem u ruci i puca iz neposredne blizine, pred ženom i malim dečakom.

Prema nezvaničnim informacijama, u Srbina je ispaljeno najmanje 3 metka.

 

 

Navodno, Darko je radio u stolarskoj radnji i kako su navele komšije za njihove medije, bio je veoma miran i povučen. Živeo je četiri godine sa suprugom i sinom, koji je istih godina, na imanju u ulici Rua Sao Jose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading