OLGA DANILOVIĆ U BOŽIĆNOJ ATMOSFERI! Na internetu podelila DIRLJIVU sliku!

Autor:

Sport

24.12.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "Instagram" društvenoj mreži osvanula je fotografija Olge i proslavljenog golmana!

OLGA DANILOVIĆ U BOŽIĆNOJ ATMOSFERI! Na internetu podelila DIRLJIVU sliku!

Foto: Printscreen/Instagram

Olga Danilović iza sebe ima ne tako dobru sezonu na WTA turu. Trenutno je rangirana kao 119. teniserka sveta, a ima učinak od 25 pobeda i 13 poraza u 2023. godini. Ono što ju je svakako sputalo bila je nesrećna povreda koja ju je odvojila od terena na duži period vremena.

Sudeći prema društvenim mrežama, Olgin život je dokaz da se neki neuspesi na poslovnom planu zaista nadomešćuju privatnim zgoditkom. Pored  teniske karijere koju vodi, takođe se  zabavlja sa jednim od najboljih golmana sveta, Janom Oblakom

Nedavno je na internetu osvanula fotografija mladog para ispred božićne jelke. 

Foto: instagram.com/printscreen

Olga Danilović i Jan Oblak

- Naša jedina slika ispred božićne jelke - stoji napisano na objavi mlade teniserke. 

Oblak trenutno brani za Atletiko Madrid i jedan je od najboljih golmana sveta, dok Olgina karijera stagnira i zbog čestih povreda ne igra koliko bi trebalo. Zato ima vremena da više vremena provodi u Španiji, gde bodri izabranika svog srca.

Više puta je Danilovićeva na svojim društvenim mrežama govorila o svojim problemima sa povredama, te je sada nedavno napomenula kako se oseća dosta bolje i nada se da bi u 2024. godinu mogla da uđe spremna, te da napreduje na listi najboljih teniserki sveta. 

U svojoj karijeri, Olga je osvojila jedan turnir. U Moskvi je 2018. slavila nad Anastasijom Potapovom. Pobedom je ostvarila prihod od 280 poena na tabeli i čak 160 hiljada američkih dolara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading