ŠVAJNŠTAJGER I ANA IVANOVIĆ U DUHU PRAZNIKA: Pogledajte KAKO bračni par provodi slobodno vreme! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.12.2023

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša srpska teniserka i njen muž, proslavljeni fudbaler, pokazali su pratiocima na društvenim mrežama svoju zabavu!

ŠVAJNŠTAJGER I ANA IVANOVIĆ U DUHU PRAZNIKA: Pogledajte KAKO bračni par provodi slobodno vreme! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Oko nas se sve učestalije osećaju mirisi predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika, a na svojim društvenim mrežama, Ana Ivanović i njen muž Bastijan Švajnštajger pokazali su uz kakvu vrstu zabave provode svoje slobodono vreme uoči odmora. 

Naime, bračni par se oproabo u igri čiji je cilj da igrači samo čulom dodira naslućuju šta se nalazi u kutiji, čiju sadržinu ne poznaju. 

- Želimo vam srećne praznike i dobro provedeno vreme sa vašom porodicom i voljenima - stoji u objavi teniserke i Nemca na društvenoj reži "Instagram".

 

 

Na kraju je u neizvesnoj završnici pobednik postao Bastijan Švajnštajger, a u komentarima se najčeće pominjalo koliko je bračni par kompetitivan u svojim igrarijama. 

S obzirom da su i jedno i drugo renomirani, proslavljeni sportisti i javne ličnosti, što oduzima vreme, deluje da svojim prisustvom na internetu bračni par kontinuirano obznanjuje pratiocima u kojoj meri su vezani i posvećeni porodičnom životu. 

Ana i Bastijan su u braku od 12. jula 2016. godine, a imaju i dva sina. Ana je svoju karijeru završila samo pet meseci nakon svadbe, a iza sebe je ostavila višestruka dostignuća i medalje. Pored sportskog znamenja, Ivanovićeva je takođe nosilac Ordena Karađorđeve zvezde trećeg reda, a bavi se i humanitarnim radom kroz organizaciju UNICEF, čiji je nacionalni ambasador za Srbiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading