DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ ODUŠEVIO: Evo šta je rekao o LJUBAVI i Ani Ivanović!

Autor:

Sport

22.12.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović glavna je tema u javnosti poslednjih dana.

DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ ODUŠEVIO: Evo šta je rekao o LJUBAVI i Ani Ivanović!

Foto: Nemanja Pančić, ATA Images

Branimir Nestorović koji je u žiži javnosti zbog uspešnog upliva u politiku, prvenstveno je poznat kao vrhunski lekar, a njegovi pacijenti bili su mnogi poznati sportisiti.

Jedna od najlepših Srpkinja Ana Ivanović takođe se lečila kod Nestorovića, a doktor se prisetio jedne zanimljive anegdote kada je bivša teniserka u pitanju.

Naime, pre više od decenije Ana Ivanović imala je romansu sa golferom Adamom Skotom, a njihova ljubav trajala je oko godinu i po dana.

Republika

Foto: prinstcreen/instagram

Ana Ivanović

 

- Sećam se, jedan kratak period vremena, Ana Ivanović je nešto dolazila kod mene, u ono vreme je bila klinka. I onda zaljubila se u onog Skota i kažu oni "pa nisi trenirala dve nedelje", a ona "pa ja sam se prvi put u životu dve nedelje šetala - rekao je svojevremeno Branimir Nestorović.

Republika

Foto: ATA Images

Branimir Nestorović

 

-Zamislite vi kad svakog dana od osam, devet godina pikate lopticu po osam sati i usavršavate to do maksimuma, da to bude svaki milimetar. Kad oni serviraju, ovi vrhunski, ne vidiš lopticu. Ali to je ona inteligencija tela, intuicija, to smo zaboravili i kada smo pričali o lečenju - dodao je Nestorović.

Profesionalni sport je težak i zahtevan, potrebno je mnogo odricanja za uspeh, a onim vrhunskim često nedostaju sitnice koji su za "običan svet" normalne stvari koje rade svaki dan.

Upravo na ovo je aludirao Doktor Nestorović koji je pored toga što je izvrstan pulmolog očigledno i odličan psiholog.

Što se Ane Ivanović tiče, ona se povukla iz profesionalnog igranja tenisa, a uživa u braku sa bivšim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Basti i Ana su u skladnom braku od 2016. godine, a imaju tri sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading