BRANIMIR NESTOROVIĆ I NOVAK ĐOKOVIĆ: TAJNA uspeha NAJBOLJEG tenisera sveta! Doktor LEČIO Noleta!

Autor:

Sport

22.12.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije bilo doktora Nestorovića, možda sada ne bi gledali Noleta kako dominira.

BRANIMIR NESTOROVIĆ I NOVAK ĐOKOVIĆ: TAJNA uspeha NAJBOLJEG tenisera sveta! Doktor LEČIO Noleta!

Foto: Nikola Mutić, ATA Images

Doktor Branimir Nestorović koji je u žiži javnosti zbog uspešnog upliva u politiku, prvenstveno je poznat kao vrhunski lekar.

Mnogu decu je izlečio, a jedan od njih je i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković.

Nestorović je otkrio malo pozante detalje iz Novakovog života, a sve se dogodilo kada je srpski teniser imao samo 10 godina.

Republika

Foto: ATA Iamges, Tanjug/AP

Branimir Nestorović i Novak Đoković

 

Istina je, Novak je bio moj pacijent na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj u Beogradu. Imao je tada oko 10 godina. Dve godine dolazio je kod mene, ljudi su ga gledali kako trenira i rekli su mi da ima jedan mali, neviđeno talentovan, ali da ima zdravstvene probleme. Ne mogu da vam otkrivam iz etičkih razloga, ali je tačno da sam ga lečio -rekao je Branimir Nestorović svojevremeno za Informer.

Ostao je u dobrim odnosima sa Noletom, a i dalje su u kontaktu.

- Kada lečenje ne bude uspešno, pacijent ne ostaje u kontaktu sa doktorom, a Novak i ja smo se čuli pre neki dan. Trebalo je da se vidimo, ali kada dođe u Srbiju onda je kao pušten sa lanca. Uželeo se domovine, pa i njegov otac Srđan mi je rekao da ne može da ga uhvati. Dogovarali smo se da napravimo intervju u kom bih mu ja postavljao pitanja - rekao je Branimir Nestorović.

Novak je poznat kao jedan od fizički najspremnijih tenisera na ATP turu.

Briga o telu mu ja na najvišem mogućem nivou, a to je jedan od razloga zašto dominira i dalje svetom tenisa uprkos tome što ima 36 godina.

Da nije bilo vrhunskih lekara kao što je Branimir Nestorović, možda danas ne bi uživala u bravurama najboljeg sportiste svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading