AMERIKANKA POSETILA SRBIJU I ŽIVELA JE JEDAN DAN KAO SVAKO OD NAS: Kada vidite kako je reagovala na ROŠTILJ, neće vam biti svejedno (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

22.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija je došla kod druga u posetu.

AMERIKANKA POSETILA SRBIJU I ŽIVELA JE JEDAN DAN KAO SVAKO OD NAS: Kada vidite kako je reagovala na ROŠTILJ, neće vam biti svejedno (FOTO)

Foto: tiktok/ssophiadaviss

Amerikanka Sofija Dejvis ima prijatelja iz Srbije kog je i posetila. Njen drug je odlučio da joj pokaže sve ono što je sinonim za Srbiju i ulepša joj period boravka u našoj državi.

Na TikTok - u odlučila je da podeli sa svojim  pratiocima kako izgleda jedna poseta Srbiji i šta je sve iskusila tokom boravku u našoj državi.

U videu koji je objavila, snimila je jedan dan sa svojim drugom gde je predstavila od čega on ne odstupa kada provode vreme zajedno. Od pića do hrane, na sve je mislio i predstavio je Srbiju na tradicionalan način.

Iako su Srbi pre poznati po konzumiranju jutarnje kafe i to turske, ovaj momak voli espreso. Na prvu jutarnju kafu otišli su u kafić gde su popili napitak. Nakon toga su se odvezli, a nemoguće je da neko sedi u automobilu bez muzike. Tom prilikom ona je snimila kako slušaju muziku na putu do restorana gde su se uputili na ručak.

Foto: TikTok/ssophiadaviss

Pre nego što je stigla kafa, drug je popio malo vode 

U restoranu su nazdravljali isključivo domaćom žestinom iako je tek vreme ručka. Nakon pića sa drugom i njegovim društvom koje je poveo sa sobom, naručili su i hranu. U pitanju je roštilj koji joj se izuzetno dopao, ako je suditi preko videu koji je javno objavila.

Foto: TikTok/ssophiadaviss

Tiktokerka podelila kako izgleda meso koje su ručali

Za ručak se jede isključivo meso i to ćevapi sa lukom, krompirom, kajmakom i vrućom lepinjom. Video i naša kultura su oduševile mnoge i prikupili su neverovatan broj reakcija.

"Dobro došla u naš tim", "Stara dobra hrana", "Životni ciljevi", "Samo tako", "Ovo je prelepo", "Predivni ćevapi", "Tako i treba", pisali su ispod videa koji je devojka objavila na TikTok - u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading