U DIZNILENDU NIKO NIJE MOGAO DA PRESTANE DA BULJI U MENE: Kad je pogledala tamo DOLE crvenela je do ušiju od SRAMOTE (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

22.12.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propusti se dešavaju i na najlepšim mestima na svetu.

U DIZNILENDU NIKO NIJE MOGAO DA PRESTANE DA BULJI U MENE: Kad je pogledala tamo DOLE crvenela je do ušiju od SRAMOTE (VIDEO)

Foto: TikTok/ heddentotheparks

Čelsi Heden, tiktokerka, iskoristila je pomenutu društvenu mrežu da objasni šta joj se dogodilo. Ona je otišla u Dizniled kako bi uživala i lepo se provela, a onda je primetila da niko ne skida pogled sa nje.

- Upravo sam uživala u danu u Diznilendu kada sam shvatila da privlačim više pažnje od Mikija. Bila sam u šestom mesecu trudnoće i nisam mogla da razumem zašto su svi buljili u mene dok smo odlazili - objasnila je u videu na TikTok - u.

Zatim je pokazala fotografiju natopljene ružičaste haljine koja je izazvala sav haos i stvari su postale kristalno jasne - bukvalno. Devojka je pozirala u roze haljini kako bi korisnicima otkrila o čemu je reč. Naime, njena haljina je bila mokra zbog čega joj se stomak i donji veš jasno ocrtavao. Ona nije znala da će joj se modni izbor toliko provideti nakon što je haljinu izmokrila.

Od tada je naučila važnu lekciju koju neće uskoro zaboraviti.

- Sada znam da je ova haljina providna kada je mokra - rekla je.

Neki su pokušali da je uteše te su tvrdili da joj "bar nije vrućina". Ona je odgovorila:

- Iz tog razloga mi je zapravo bilo najudobnije celog dana - odgovorila je Čelsi.

- O ne - hej, to je jedan od onih trenutaka kada se osvrneš i smeješ! - rekao je drugi koji je pokušao da vidi svetlu stranu, piše "San".

@heddentotheparks In my villian era of doing nothing but sitting and waiting for people to be done riding rides ✌🏻#disneyadult #pregnantindisney ♬ Follow me - LP PT

- Sada je tako smešno - složila se ona.

Postoje razlozi zašto odeća tako lako postaje providna na kiši.

Pamuk je posebno napravljen od mnogo vlakana približno iste veličine kao i talasna dužina svetlosti, ali kada se pokvasi, svetlost se više ne raspršuje tako snažno.

Ovo uzrokuje da materijal postane mnogo transparentniji, prema The Naked Scientists.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading