MILOJEVIĆ JE POSTAO STREPTOMICIN ZA MARKA NIKOLIĆA! Bivši trener Zvezde opet OČITAO LEKCIJU ljubimcu grobara!

Autor:

Sport

24.12.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Al Vasla, koje sa klupe predvodi Miloš Milojević, pobedili su u derbiju prvenstva UAE ekipu Šabab Al Ahlija rezultatom 2:1.

MILOJEVIĆ JE POSTAO STREPTOMICIN ZA MARKA NIKOLIĆA! Bivši trener Zvezde opet OČITAO LEKCIJU ljubimcu grobara!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Tim Al Ahlija, predvođen nekadašnjim trenerom Partizana Markom Nikolićem i treći put u sezoni je morao da čestita čoveku koji je doneo poslednju titulu na Marakanu.

Prethodno su dve ekipe odmerili snage u Kupu Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde je Al Vasl prošao dalje nakon dve pobede. Najpre su slavili rezultatom 3:2, a potom i u revanšu s 3:0, dok su sada zadali novi udarac svom najvećem rivalu i u prvenstvu.

Ekipa Šabab Al Alhija, koja je bila domaćin na ovom meču, stigla je do prednosti u 8. minutu, posle gola Giljermea, ali su gosti već do poluvremena izjednačili preko Harisa Seferovića, koji se u strelce upisao u 39. minutu.

Foto: Starsport

Marko Nikolić još nema pobedu protiv Miloša Milojevića

Gol vredan tri boda i veliko slavlje Milojevićevoj ekipi doneo je Kaio Kanedo, pogotkom u 86. minutu susreta.

Po završetku ovog kola, Al Vasl je prvoplasirani klub na tabeli Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 30 bodova, dok je UAE Šabab Al Ahli na trećem mestu sa 24 bodova.

Nema sumnje da se Miloš Milojević na Bliskom istoku pretplatio na pobede protiv Nikolića, koji će neki drugi susret morati da sačeka, kako bi upisao prvenac u međusobnim okršajima sa bivšim šefom struke Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading