IZRAELAC VEĆ IMA NOVI POSAO! Makabi sledeća stanica!

Autor:

Sport

24.12.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dugo čekao na novi angažman.

IZRAELAC VEĆ IMA NOVI POSAO! Makabi sledeća stanica!

Foto: Starsport

Pomoćni trener Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi, Gaj Carfati, je samo pet dana nakon završetka saradnje pronašao novi angažman. 

Naime, pomoćnik izraelskog stručnjaka se odlučio za novi iskorak u karijeri tako što više neće biti asistent, već šef stručnog štaba. Njegova sledeća stanica, i ujedno veliki korak ka samostalnom vođenju klubova, biće Makabi Netanja. 

Carfatiju Netanja neće biti nepoznata sredina, jer je 2016. godine kratko bio tamo vršilac dužnosti trenera. Posle toga je postao član stručnog štaba Baraka Bahara i ostao sve do odlaska iz Beograda.

Foto: Starsport

Barak Bahar i Gaj Carfati

Podsetimo, pre samo pet dana je Crvena zvezda uručila otkaz Baraku Baharu i njegovom stručnom štabu. Pored mnogih stvarti koje je istakao generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, bio je tu i dogovor da Bahar i njegovi asistenti primaju platu od Zvezde dok ne nađu novi posao. Novi angažman podrazumeva da je još jedno ime ukinuto sa platnog spiska tima iz Ljutice Bogdana. 

Makabi iz Netanje se veoma muči u izraelskom šampionatu. Trenutno zauzimaju 11. poziciju sa samo devet osvojenih poena iz 11 rundi. Carfatiju predstoji ozbiljan pokušaj stabilizacije kluba i grčevita borba za opstanak. Sa druge strane, Crvena zvezda je izgubila trku za titulu jesenjeg šampiona Superlige Srbije porazom od Partizana u večitom derbiju rezultatom 2:1. Trenutno se crveno-beli nalaze na drugoj poziciji sa bodom manje od gradskog rivala.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading