"VEČITI DERBI" NA BLISKOM ISTOKU! Milojević ODRŽAO lekciju bivšem treneru Partizana!

Autor:

Sport

11.12.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna igra tima koji sa klupe predvodi Baharov prethodnik.

"VEČITI DERBI" NA BLISKOM ISTOKU! Milojević ODRŽAO lekciju bivšem treneru Partizana!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Fudbaleri Al Vasla koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Miloš Milojević su se plasirali u polufinale Liga kupa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Nadigrali su Šabab Al Ahli sa 3:0, u revanš meču četvrtfinala, a da sve bude zanimljivije srpskoj javnosti Milojević je porazio nekedašnjeg trenera Partizana Marka Nikolića.

Meč je protekao u totalnoj domanaciji Al Vasla koji je trenutno vodeći tim i u prvenstvu, a golove su postigli Lima (10. minut), Almeheiri (26. minut) i Himenez, koji je stavio tačku na ubedljiv trijumf u 76. minutu.

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Šutirali su Miloševi izabranici ka protivničkom golu čak 20 puta, dok je protivnički tim uputio tek 8, što dovoljno govori o odmeru snaga.

Podsetimo, srpski strateg je proglašen za najboljeg trenera u novembru, a ne bi nas začudilo da se domogno laskavog priznanja i u tekućem mesecu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading